Martina Aitolehti kertoo viimein totuuden ”yllätyshäistään”


Martina Aitolehti aiheutti Instagramissa hämmennystä viime viikolla. Hän kertoi olevansa metsästämässä täydellistä hääpukua Italiassa.

Martina ei missään vaiheessa väittänyt, että puku olisi hänelle itselleen. Hän ei kuitenkaan lähtenyt millään tavalla oikomaan seuraajiensa spekulointia. Martinalta muun muassa tiedusteltiin, onko kosija Stefan Therman vai Esko Eerikäinen.

– Ne junat meni jo, hyvinvointivalmentaja tyytyi toteamaan.

Monet ryhtyivät pähkäilemään, onko Martinalla ollut kaikessa hiljaisuudessa miesystävä, jonka kanssa hän on menossa pikavauhtia naimisiin. Spekulointia ei ainakaan vähentänyt Martinan aikaisemmin tekemä mystinen julkaisu.

– Niin se elämä muuttui silmiä räpsäyttämällä. Hyvässä ja pahassa. Uusi luku elämässä on alkanut, olen valmis, Martina sanaili tuolloin.

Nyt hän on kuitenkin viimein päästänyt seuraajansa piinasta. Romantiikan janoiset joutuivat tällä kertaa pettymään, sillä kyse ei ole Martinan omista häävalmisteluista.

– Niin siis hän menee naimisiin ja minä olen kaason roolissa, Martina toteaa tuoreessa stories-julkaisussa ystävänsä kanssa otetun yhteiskuvan yhteydessä.

SUOSITUIMMAT