Martina Aitolehti leikkauksessa – video ja kuvat ei herkille!


Martina Aitolehti oli eilen 7.9. jalkaleikkauksessa Turussa.

Leikkauksessa korjattiin takareiden revenneitä jänteitä. Vamma selvisi kesäkuun alussa.

Lue myös: Martina Aitolehti joutuu leikkaukseen: ”Vamma on vakava”

Aitolehti jatkoi harjoittelua USA:n Utahissa järjestettävään triathlonin MM-kilpailuun, mutta joutui kuitenkin lopulta perumaan osallistumisensa koronatilanteen sekä kipeän jalan vuoksi.

Eilen Aitolehden jalka leikattiin. Hän purki edellisenä päivänä tuntojaan Instagramissa.

– Miten hitossa mä pärjään kun en pysty enkä saa urheilla ainakaan pariin kuukauteen? Onko nää nyt niitä hetkiä kun sun todellinen urheilijan luonne mitataan?

– Muistan kun mun selkä leikattiin ja kaikki kisasuunnitelmat meni uusiksi… otti päähän ihan hitosti, siitäkin selvittiin ja tulin muuten aika paljon vahvempana takaisin.

– No nyt sama tilanne ja multa onkin kysytty nyt monta kertaa mikä fiilis huomisesta leikkauksesta? No, en osaa sanoa… pelottaa mutta samaan aikaan odotan että saan terveen jalan alleni.

Sairaalaan päästyään Aitolehti julkaisi videoita Instagram Stories -osiossaan.   

– Täällä ollaan. Kanyyli laitettu käteen ja… Mä oon saanut vähän esilääkitystä. Mä en siis tykkää… yhtään… tai siis pelkään kaikkia tämmösiä operaatioita. Takareiteen tehdään iso viilto, 15-senttinen viilto ja tota… hän kertoo apeana ennen leikkausta.

Aitolehden poikakaveri Hannu Pikkarainen tsemppasi rakastaan somen kautta pitkällä kirjoituksella, josta voi päätellä, että hän ei ollut mukana sairaalassa.

– Tää mun rakas, paras kaveri ja paras riitapukari makaa just nyt Turussa leikkauspöydällä takareiden operaatiossa. Mun ajatukset on täysin siellä ja kaikki menee varmasti hyvin💪

Aitolehden videotarinoissa julkaistiin video operaation jälkeen. Siinä Aitolehti makaa lähes tiedottomana sairaalasängyssä ja saa soperrettua vain: ”Aivan tajuton”.

Aitolehti julkaisi vielä videomateriaalia kivuliaasta siirtymisestään autoon, kun hän oli poistumassa sairaalasta.

Tänään Aitolehti julkaisi leikkauksesta alla olevat videot ja kuvat, jotka eivät sovellu herkille. Ne saa näkyviin painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT