Martina Aitolehden unelmat särkyivät : ”Muutosten kanssa on vain elettävä”


Martina Aitolehti elää surullisia aikoja. Joskus unelmat kuitenkin romuttuvat ja on vain todettava, että on parempi luovuttaa.

Martina kertoo somessaan treenanneensa täyttä häkää triathlonia valmistautuessaan Utahin MM-kisoihin. Sisukas nainen on antanut kaikkensa siitäkin huolimatta, että hänen jänteensä ovat revenneet. Nyt hän kertoo Instagramissa kovan työn menneen osittain hukkaan.

– Tänään aamulla tein päätöksen että keskeytän valmistautumiseni tuleviin maailmanmestaruuskisoihin ja siirrän Utahin MM-kisapaikkani vuodelle 2023. Maailman tilanne on valitettavasti vielä niin epävakaa ja Jenkkeihin matkustus on tällä hetkellä lähes mahdotonta. Liikaa stressiä, epätietoisuutta ja siihen päälle vielä vähän kipeä jalka, Aitolehti perustelee.

Vaikka päätös on varmasti ollut vaikea, nainen suhtautuu asiaan suomalaisella sisulla.

– Elämässä suunnitelmat saattaa muuttua sormia napsauttamalla (ainakin mun elämässä) ja niiden kanssa on vaan elettävä, niin myös tämänkin…

Lisäksi Aitolehti haluaa vastata seuraajilleen, jotka ovat ihmetelleet treenaamista revenneistä jänteistä huolimatta.

– Tämä on ollut minun oma tahto (vaatimus) ja olen todella käyttänyt mielen voimaa tässä apuna. Yksikään lääkäri tai valmentaja ei ole mua kehottanut urheilemaan kipeällä jalalla. Mielen voima on uskomattoman vahva ja toimii ja sitä ei ikinä kannata aliarvioida.

SUOSITUIMMAT