Martina Aitolehti vahvisti eron Me Naisille – ”Jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop”


Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 39, vahvistaa Me Naiset -lehdelle eronneensa ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisesta, 38, viime vuoden lopussa.

Helmikuusta lähtien yhdessä ollut pari antoi lehdelle viime kesänä haastattelun, jossa he kehuivat toisiaan ja Aitolehti kuvaili Pikkaraista ”megakiltiksi ja hyväksi ihmiseksi”. Häistä ja yhteisestä lapsestakin oli jo puhetta.

Parin välit kuitenkin rakoilivat pahasti elokuussa, kun Pikkarainen sai raiskaussyytteen. He palasivat vielä yhteen, mutta ennen joulua eskaloitunut eripura johti lopulta pysyvään eroon. Suhde oli kestänyt noin 10 kuukautta.

– Pitkässä elämänkaaressa se oli melko lyhyt kokemus, ja vaikka erot ovat aina tylsiä, ei se ollut shokki, Aitolehti sanoo Me Naisille uudessa haastattelussa.

Hän kertoo olevansa nyt ensimmäistä kertaa aikuisiällä ilman parisuhdetta, mikä tuntuu hänestä ”niin hyvältä ja oikealta juuri nyt”. Hän uskoo oppineensa kuuntelemaan itseään paremmin suhteissa.

– Omille tuntemuksilleen pitää olla uskollinen. Ajattelen, että jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop. En tarvitse suhdetta vain, koska olisi inhottavaa olla yksin.

Aitolehti sanoo keskittävänsä nyt huomionsa perheeseensä, johon kuuluvat 9- ja 12-vuotiaat tyttäret sekä koira. Jatkossa hän haluaa löytää tasapuolisen suhteen, joka ”perustuu pyyteettömyyteen ja aitoon tasaveroisuuteen”.

Martina Aitolehden suhdehistoria

Martina Aitolehti nousi alun perin julkisuuteen mallina ja missinä, jolla oli vuonna 2004 salasuhde jalkapalloilija Alexei Eremenko Juniorin kanssa. Vuonna 2007 Aitolehti meni naimisiin Esko Eerikäisen kanssa, joka kuului tuolloin Scandinavian Hunks -tanssiryhmään. Avioerohakemus jätettiin vuonna 2011. Samana vuonna Aitolehti alkoi seurustella liikemies Stefan Thermanin kanssa. He kihlautuivat lopulta vuonna 2019, mutta Aitolehti jätti Thermanin seuraavana vuonna, minkä jälkeen hän seurusteli kesällä Kris-nimisen palomiehen kanssa ja syksyllä Ruotsissa asuvan ”tummaksi miljonääriksi” kuvaillun ”Herra B:n” kanssa. Herra B paljastui irakilaissyntyiseksi rikolliseksi, joka oli mm. saanut tuomion osallistumisesta Ruotsissa vuosisadan röyhkeimmäksi taidevarkaudeksi kuvailtuun aseelliseen ryöstöön. Seiskan mukaan mies jätti Aitolehden ja palasi yhteen exänsä kanssa, jonka jälkeen Aitolehti alkoi seurustella 2021 helmikuussa Hannu Pikkaraisen kanssa, josta hän erosi joulukuussa.

Lähde: Me Naiset

SUOSITUIMMAT