Masked Singer Suomi alkaa tällä viikolla! Nämä 12 hahmoa ovat mukana


Supersuosittu Masked Singer Suomi marssittaa jälleen lavalle 12 tuntemattomaksi naamioitunutta julkisuuden henkilöä la 3.9. klo 20 alkaen.

Asujen takana piilevien henkilöiden identiteettiä arvailee tuttu etsivänelikko Maria VeitolaJenni Kokander, Janne Kataja ja Christoffer Strandberg. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.

Alla ovat uuden kauden hahmot esittelyineen – arvaatko jo, kuka on maskin takana?

Banaani

Banaani on keltainen, iloinen ja liikkeissään liukas vekkuli, joka sulattaa paatuneimmankin sydämen. Hän hurmaa lavakarismallaan, tanssiliikkeillään sekä hyvin istuvalla puvullaan ja sukkuloi vaivattomasti arvausten viidakossa.

Fikkari

Fikkari luo valokeilansa sinne, minne kukaan muu ei uskalla sitä suunnata. Siten hän onkin matkansa varrella päätynyt varsin omaleimaisiin ajatuksiin, joista kauempaakin katsomaan jääneet ovat saaneet myöhemmin nauttia.

Hodari

Sämpylä, nakki ja kaikki mausteet muodostavat hämmentävän kombon, joka maistuu joka kerta erilaiselta. Veikeän ulkokuoren alla piilossa on yllättäviä asioita, joista yksi lienee Hodarin todelliset kasvot. Vaikka kaikki pitävät hodareista, tämä tyyppi tuntuu olevan erityislaatuinen omassa genressään.

Kaappikello

Täsmällisyys on alati tikittävän Kaappikellon hyve. Kello kumahtaa tarpeen vaatiessa jämäkästi, mutta suurin osa ajasta kuluu varsin leppoisasti. Myöhästymisellä voi olla kohtalokkaat seuraukset, joten tämä kello kulkee aina ajassa.

Party Animal

Kunnon bileisiin tarvitaan aina yksi Party Animal, joka nostaa esimerkillisesti korkkarit kattoon ja villitsee muut mukaansa. Party Animal levittää hyvää mieltä ja superenergiaa siellä, missä ikinä kulkeekin eikä hänen seurassaan voi olla pahalla tuulella. Tuskin edes lapset.

Ritari

Arvovaltaisesti huoneeseen kuin huoneeseen kolisteleva Ritari huokuu mennyttä aikaa ja historiallisia tarinoita. Vaikka Ritari kantaakin mukanaan miekkaa, eivät hänen suurimmat voittonsa liity mitenkään taisteluihin.

Sammakko

Kruunupäinen sammakko ei ole mikään tavallisten rämeiden kasvatti, joka odottelee prinsessan suudelmaa. Sammakko tulee suolta, jossa tanssitaan musikaalinumeroiden tahtiin eikä itsekään pelkää laitaa räpylöillään koreasti.

Sarvikuono

Rennonletkeästi lavalle asteleva Sarvikuono hallitsee tilanteen kuin tilanteen, eikä tunnu ottavan niistä sen suurempaa stressiä. Vaikuttavan ulkomuotonsa ansiosta tämä järkälemäinen maanisäkäs jää harvoin kenenkään jalkoihin ja taidoillaan hän on saavuttanut ansaitun paikan parrasvalojen loisteessa.

Siili

Siili kimaltaa ja säihkyy pinkissä diskoasussaan ja haluaa esityksillään voimaannuttaa kanssasiilejä ja -ihmisiä. Tältä tarkkanenäiseltä tutkimusmatkailijalta ei itseltään jää mitkään tiedonmuruset huomaamatta, mutta oman identiteetin salaaminen ei ole hänelle helppoa.  

Timantti

Kiiltävä ja kovapintainen Timantti häikäisee ulkokuorensa lisäksi taidoillaan. Läpäisemättömän kuoren alla on kuitenkin lämminsydäminen ja valloittava esiintyjä, joka säihkyy positiivista säihkettään ilman peilaavaa kuortansakin.  

Ukkonen

Jyristen ja salamoiden paikalle saapuva Ukkonen ei jää missään huomaamatta. Valonnopeudella iskevät salamat ja perässä seuraavat jyrähdykset ovat Ukkosen tavaramerkkejä, kuten myös se, ettei hän jää koskaan pitkäksi aikaa paikalleen.

Örkki

Nukkavieru ja harmaa Örkki on ulkomuodoltaan yhtä aikaa huomiota herättävä ja vaatimaton. Örkki tarttuu haasteeseen kuin haasteeseen kaksin käsin ja näyttää aina esiintyessään koko potentiaalinsa omalla, örkkimäisen hurmaavalla tavallaan.

Masked Singer Suomen uudet jaksot alkavat lauantaina 3.9. klo 20 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Kaksi ensimmäistä jaksoa ovat 1,5 tunnin mittaisia, jonka jälkeen jaksot kestävät yhden tunnin. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lähde: MTV

Kuvat: MTV / Saku Tiainen

SUOSITUIMMAT