Matin pokaalisopassa pöyristyttävä käänne – Pia ”rahasti” Hymyä toistamiseen


Matti Nykäsen Pia-lesken ja Hymy-lehden välillä tuntuu olevan sangen erikoinen kuvio meneillään. Ensin Hymy uutisoi toukokuussa maksaneensa kansanrakastamalta mäkikotkalta jääneet ulosottovelat. Lehden mukaan summa oli tarkalleen 18 107 euroa ja 55 senttiä.

Syyksi kerrottiin se, että muuten Pia-leskeltä olisi ollut lähdössä katto pään päältä. Alun perin Hymy puuhasi huutokauppaa, jossa olisi kaupiteltu Nykäsen pokaalit. Myyntituotoilla oli tarkoitus maksaa velat pois. Kun hanke yllättäen kaatui, Hymyn päätoimittaja Mika Lahtonen päätti maksaa ulosottomiehen saatavat raa’alla rahalla ja Pia-leski sai pitää Matin pokaalit.

Nyt Hymy uutisoi heinäkuun numerossaan, että Pia oli siitä huolimatta myymässä edesmenneen miehensä palkinnot.

– Kun lehden ilmestymisestä oli kulunut yksi päivä, Pia otti yhteyttä Hymyyn kysyen paljonko pokaaleista voisi saada rahaa. Kävi selväksi, että pokaalit olivat taas menossa. Pialla oli talous- ja terveyshuolia, lehden nettisivulla selostetaan.

Nyt Hymy on antanut toistamiseen rahaa Matti Nykäseltä jääneisiin varoihin ja velkoihin liittyen. Tällä kertaa lehti osti pokaalit Pialta. Printtilehden mukaan ne on nyt lahjoitettu mäkikotkan siskoille.

SUOSITUIMMAT