Mitä ihmettä? Merikarvian kunta julkaisi ”kikkelikuvan” Facebookissa!


Merikarvian kunnan Facebook-sivun tykkääjät hieraisivat tänään silmiään kahteenkin kertaan. Tuoreimmassa päivityksessä nimittäin komeili jättikokoinen, miehen sukupuolielintä esittävä lumiveistos. Lumikikkeli komeili vieläpä kunnanviraston pihassa.

Kyseessä oli ilmeisesti jonkun, tai joidenkin, öinen älynväläys, jossa viestintä kunnan isiä ja äitejä kohtaan hoidettiin tavalla, joka ei sanoja tarvitse. Merikarvian kunta ei kuitenkaan vetänyt sitä kuuluisaa hernettä nenään vaan suhtautui asiaan huumorilla.

– Joku on ollut niin innossaan Merikarvian kunnan hyvistä syntyvyysluvuista, että on tehnyt perjantain ja lauantain välisenä yönä 22.-23.1.2021 kunnanviraston eteen ikiaikaisen hedelmällisyyssymbolin, kuvan yhteydessä sanaillaan.

Merikarvialla on toden totta syytä iloita, vaikka asia tulikin esiin sangen huvittavissa merkeissä. Pikkukunta on ainoa Satakunnassa, jonka väkimäärä kasvoi ensimmäisen yhdentoista kuukauden aikana vuonna 2020. Vauvoja Merikarvialle syntyi viime vuonna peräti 24.

Facebook-päivitys alla.

SUOSITUIMMAT