Mitä tapahtui Sara Forsbergin kasvoille?


Radiokanava HitMix arvuutteli Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä, mitä juontaja Sara Forsbergille, 27, on tapahtunut viikonloppuna. Kuvassa Forsbergin otsassa ja nenässä näkyy verisiä ruhjeita.

Iltapäivälähetyksessä Forsberg paljasti juontajaparilleen Oku Luukkaiselle, mistä ruhjeet olivat tulleet.

Hän kertoi vetäneensä lauantaina ”aivan järkyttävät tuubat”. Hän kertoo heränneensä sunnuntaiaamuna rappukäytävästään naama ruvella. Kaikki alkoi kotibileistä, joissa hän oli juonut liikaa ja joista hän ei muistanut juuri mitään, mutta sai kuulla tapahtumista myöhemmin kavereilta.

– Kuulemma mä innostuin tappelemaan siellä ja heittelemään juomalaseja ympäri kämppää ja oon kuulemma pussaillut mun mimmifrendin kanssa ja vetänyt jotain mahaliukuu matkalla taksiin. Ja mä heräsin aamulla siis mun porraskäytävästä. Että niinkun kotiin oltiin päästy kuitenkin, mutta puolet mun kamoista on hukassa, mulla on naama ihan paskana. Tää oli niinkuin semmonen… oikeesti, mutta tää oli semmonen puhdistava, puhdistavat lärvit tiedätkö? Joskus sitä tarvitsee, hän sanoi.

Tässä HitMixin julkaisu.

Alla Forsberg kertoo viikonlopustaan. Koko lähetyksen voi kuunnella Suplasta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT