MN: Niina Kuhta sai ex-miehensä mielenkiinnon heräämään uskomattomalla tempulla!


Miss Plus Size -voittajana tunnetuksi tullut Niina Kuhta menee ensi toukokuussa naimisiin avomiehensä Jussi Kuhmosen kanssa.

Jossain vaiheessa pariskunnan yhteinen taival ei kuitenkaan näyttäytynyt ollenkaan näin ruusuisena. Kolmisen vuotta sitten tavannut pari nimittäin päätti erota suhteen kestettyä puoli vuotta.

Nyt Niina on kertonut Me Naisten haastattelussa, millaisella naisellisella tempulla hän sai Jussin mielenkiinnon heräämään uudelleen. Näyttävä nainen oli päättänyt poseerata iltapäivälehden kannessa erityisen hemaisevana.

– Jussi näki lehden ja kysyi viestillä, että yritinkö saada hänet jutulla mustasukkaiseksi. Vastasin ihmetellen, että kuka semmoista tekisi, Niina naureskelee Me Naisille pilke silmäkulmassa.

Hän kertoo huomanneensa heti suhteen alussa Jussin olevan erityisen hieno mies. Kumpikin oli kuitenkin ollut alkutaipaleella haastavassa elämäntilanteessa.

– Käsittelimme edelleen erojamme, ja lisäksi menimme aivan eri tahdissa. Yritin hoputtaa esimerkiksi yhteen muuttamista, mutta se vain vaikeutti asioita, Niina muistelee.

SUOSITUIMMAT