MN: Piritta Hagman kertoo uudesta rakkaastaan


Fysioterapeutti Piritta Hagman, 43, seurustelee Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Lassi Tuovin, 36, kanssa. He tapasivat viime syksynä.

Parisuhde on etäsuhde, sillä Piritta asuu Suomessa ja Lassi Ranskassa. Piritta kertoi Me Naiset -lehdessä asiasta tiimoilta:

– Jossain vaiheessa vannoin, että etäsuhteeseen en enää lähde. Yllätys yllätys, tässä ollaan.

– Onneksi yli kolmen viikon taukoa ei ole tullut.

– Lassin tavattuani tajusin, että en voi estää jotakin syntymästä vain oman mustavalkoisen ajatteluni takia. Aikuisena en muutenkaan ole pystynyt suunnittelemaan elämääni puolta vuotta pidemmälle. Aina jotain on tapahtunut toisin kuin olin ajatellut.

Viitisen vuotta sitten Piritta erosi entisestä NHL-kiekkoilija Niklas Hagmanista, 43. He säilyttivät Helsingin Lauttasaaren kodin ja asuvat vuoroviikot vanhempina siellä. Piritan mielestä on hienoa, että hän voi elää yhtenä viikkona aikuisten arkea ja seuraavana keskittyä lapsiinsa.

– Lassin kanssa tuntui alusta asti siltä kuin olisin tuntenut hänet tosi pitkään. Se oli iso juttu, sillä en koe sellaista usein.

– Haluan vielä kokea intohimoista, valtavan suurta rakkautta. Samalla minulle on tärkeää, että kumppanini on paras ystäväni. Toisen kanssa pitää olla hauskaa ja haluan, että hän jaksaa nauraa väsyneillekin jutuilleni.

Piritta kertoi myös ihastuneensa intohimoiseen tapaan, jolla Lassi suhtautuu työhönsä.

– Parisuhteessamme parasta on se, kuinka tasapainotamme toisiamme. Minä muistutan Lassia, kuinka elämässä on muutakin kuin työ. Hän muistuttaa minua seikkailusta, ilosta ja oman tilani ottamisesta ja kannustaa minua urallani.

– En halua asettaa paineita tälle suhteelle. Olen kiitollinen, mitä olen saanut tässä suhteessa kokea, mutta en murehdi, kuinka kauan se jatkuu. Aika näyttää, mihin elämä vie Lassia ja minua.

Lähde: Me Naiset

SUOSITUIMMAT