MTV: Ensitreffit-Tuulan yllättävä paljastus – Miika halusi erota, Tuula ei


Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan juuri päättyneellä kaudella osallistunut Tuula on antanut MTV:lle haastattelun. Hän kertoo, että suhde Miikaan karahti lopullisesti karille kuvausten jälkeen.

– Emme tulleet eropäätökseen yhdessä, vaan Miika teki sen yksin. En tiedä tarkalleen syytä siihen, mikä oli viimeinen niitti. Yhtäkkiä minut oli vain estetty joka paikasta, Tuula selostaa viitaten eri viestitäsovelluksiin.

Ohjelmasta sai jossain vaiheessa sen käsityksen, että Miikalla oli tunteita Tuulaa kohtaan, mutta toisinpäin ei. Tuula toi kuitenkin useampaan otteeseen esiin, että hän vain suhtautuu parisuhteen rakentamiseen eri tavalla.

– Kuvausaika oli todella rankkaa, eikä se ollut sitä arkea, jota normaalisti eletään. Olisin halunnut antaa suhteellemme hieman enemmän aikaa, sillä se jäi osaltani ehkä hiukan kesken, Tuula kuvailee tämänhetkisiä tuntojaan MTV:lle.

Hän kuitenkin korostaa ymmärtävänsä Miikan ratkaisun kaikesta huolimatta.

– Olen hänen kanssaan samaa mieltä siitä, että molemmat pääsimme ehkä helpommalla näin. Olisin halunnut kuitenkin keskustella asiat läpi.

SUOSITUIMMAT