Muistatko tämän Petri Nygårdin suhdekohun vuosien takaa? Susanna Laineen uusi mies salasi perheensä


Torstaina jysähti melkoinen uutispommi, kun Seiska uutisoi Petri Nygårdin ja Susanna Laineen löytäneen toisensa. V***tua hokevan räppärin ja enkelinkasvoisen missijuontajan seurustelu kun tuntuu niin erikoiselta yhdistelmältä, että siinä ei enää Dannyn ja Helmin ystävyyskään tunnu missään.

Petri Nygårdin on tosin kerrottu olevan oikein miellyttävä herrasmies rälläävän räppärin roolinsa takana. Niin tai näin, miehen naiskuviot ovat olleet lööpeissä ennenkin.

Syyskuussa vuonna 2019 Seiska uutisoi Nygårdin eronneen thaimaalaisesta vaimostaan. Kaksikko oli avioitunut vuonna 2012. Lisäksi perheeseen kuului räppärin puolison poika.

Jo tieto siitä, että Nygård eli tuikitavallista perhe-elämää kaiken lavahäröilyn kulisseissa, tuli suurelle yleisölle yllätyksenä. Kun Seiska aikoinaan uutisoi asiasta, miehen puheet joutuivat sangen outoon valoon. Hän oli nimittäin edellisenä kesänä kertonut Voicen haastattelussa viettävänsä sinkkumiehen juhannusta.

Kun avioliitto tuli päätökseensä, Nygårdin kerrottiin löytäneen saman tien rinnalleen uuden rakkaan. Kyseessä oli Seiskan mukaan ”näyttävä kaunotar”. Räppärillä tuntuu siis riittävän vientiä kauniiden naisten taholta roisista julkisuuskuvastaan huolimatta.

SUOSITUIMMAT