Muistatko vielä suosikkijuontaja Taru Valkeapään? Tältä hän näyttää nyt 54-vuotiaana


1990-luvn suosikkijuontaja Taru Valkeapää, 54, on jo pitkään keskittynyt johtamaan juontajia kouluttavaa ja heille keikkoja välittävää yritystään.

Vuonna 1993 supersuositusta Hugo-peliohjelmasta (katso yläpuolelta ohjelman ensimmäinen jakso) julkisuuteen ponnahtanut ikipirteä kaunotar juonsi 90-luvulla myös toista 90-luvun hittiohjelmaa Passi ja hammasharja sekä vuosina 2001 ja 2002 Suurta Seikkailua. Vuonna 2007 Valkeapää palasi lyhyesti televisioon juontamaan Sinkkuäidille sulhanen -ohjelmaa. Valkeapää on työskennellyt myös mallina ja näytellyt sivurooleissa neljässä elokuvassa. Hänellä on vuonna 2006 sekä 2011 syntyneet pojat. Hän erosi poikien isästä vuonna 2013, ja sanoi viime vuoden lopussa Ilta-Sanomille olleensa ”jo pitkään hyvässä parisuhteessa”.

Taru Valkeapäätä ei nykyisin juurikaan nähdä julkisuudessa, mutta harvinainen poikkeus tapahtui helatorstaina taideasiantuntija Pauliina Laitisen julkaisussa, jossa tämä poseeraa yhteiskuvassa Valkeapään ja Tua Backmanin kanssa hyväntekeväisyyshuutokaupassa.

SUOSITUIMMAT