Muumimaailma avataan 6. kesäkuuta – näin siellä aiotaan huolehtia hygieniasta


Koronarajoitusten hellittäessä myös Muumimaailma avataan lapsiperheiden iloksi.

Muumimaailman ovet avataan 6.6. ja ne ovat avoinna kesäkuussa joka päivä klo 11-17. Teemapuistossa aiotaan huolehtia niin pienten kuin isojenkin vieraiden turvallisuudesta noudattamalla vallitsevan tilanteen takia erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta sekä viranomaisten määräyksiä ja ohjeita. Teemapuistossa rajataan päivittäistä kävijämäärää ja kiinnitetään huomiota turvaväleihin sekä henkilökunnan että asiakkaiden osalta. Pääsyliput ja pysäköintiliput ovat myynnissä vain ennakkoon verkkokaupasta. Ruokailutkin voi hoitaa jonottamatta käyttämällä uutta mobiilisovellusta.

Tänä kesänä Muumimaailmassa ei halata, mutta niiden tilalle on kehitetty taputus, nauru ja lentosuukko. Teatteri Emman kesässä nähdään Muumipapan Meriseikkailu. Niiskun Keksintöpuistossa esitetään nukketeatteria ja Pikku Estradilla on ohjelmaa pitkin päivää. Sekä esityksissä että elämyskohteissa ja myyntipisteissä huolehditaan riittävistä turvaväleistä. Myös käsienpesupaikkoja on lisätty ja käsidesiä on tarjolla useassa eri kohteessa. Suurin osa ruoka- ja herkkupisteistä toimii jo nyt take away -periaatteella. Lisäksi ravintola Mamman Keittiön konseptia on muutettu noutopöydästä etukäteen tilattaviin annoksiin. Uusi sovellus Muumimaailman Moblikaatio mahdollistaa aterioiden tilaamisen ja maksamisen ennakkoon, jolloin jonoilta vältytään. Ruokailua suositaan ulkotiloissa sään niin salliessa.

– Nyt jos koskaan ihmiset kaipaavat iloista ja turvallista yhdessäoloa pitkän kevään jälkeen, sanoo Muumimaailman toimitusjohtaja Tomi Lohikoski.

– Teimme kyselyn Muumimaailman Perhetuttujen eli kanta-asiakkaiden keskuudessa. Lähes kaikki pitivät tärkeänä elämysten tarjoamista lapsille myös tänä kesänä. Yli 88 % aikoi vierailla Muumimaailmassa varmasti tai mahdollisesti ja me tietysti odotamme heitä innolla. Tänä kesänä teemme entistäkin enemmän töitä sen puolesta, että kaikki vieraat – pienet ja isot – saavat lupauksemme mukaisesti iloita huoletta. Kun porukat lähtevät kotiin hymyt huulilla, tiedämme onnistuneemme.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT

Salkkarit-tähti meni naimisiin! Katso kuva persoonallisesta häätyylistä Seiskan kuvalinkistä

Seiskan kuvaaja on ollut todistamassa, kun Salatuista elämistä tunnetuksi tullut Petteri Paavola on astellut tuoreen vaimonsa kanssa kirkosta ulos.

Seiska: Piritasta eronnut Niklas Hagman löysi uuden rakkaan!

Seiska tietää kertoa, että entinen jääkiekkoilija Niklas Hagman on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Hänen on nähty lomailevan Kreikassa näyttävän vaaleaverikön kanssa. Kaksikko...

Seiska: Sabina Särkän ja aviomiehen julkinen toiminta hämmästyttää

Seiska kertoo saaneensa jo pidemmän aikaa vihjeitä, että Sabina Särkän avioliitto olisi ajautunut jonkinlaiseen kriisiin. Miss Suomen perintöprinsessana...

Saija Tuupanen joutui hakeutumaan hoitoon – ainakin yksi keikka peruttu

Saija Tuupanen kertoo Instagramissa sairastuneensa. - Voi änkeröinen! Ääni katosi ja täällä matkataan lääkäriin, suosikkilaulaja selostaa.

Seiska: Vesa-Matti Loirin, 77, terveydentila romahti – joutui sairaalahoitoon

Koko kansan tuntema näyttelijä ja muusikko Vesa-Matti Loiri, 77, on joutunut sairaalahoitoon. Asiasta kertoi Seiskalle rakastetun viihdetaiteilijan lähipiiri.

Seiska: Vesa-Matti Loirin terveysongelmat pahenivat tragedian myötä

Kerroimme aiemmin tällä viikolla Seiskan uutisoinnin pohjalta, että Vesa-Matti Loiri, 77, on joutunut sairaalahoitoon. Viihteen monitaituri on kärsinyt...

Mika Salo esitteli tyttöystävänsä – poseeraavat yhdessä hääjuhlassa

Formula 1 -kisoissa nykyisin tuomarina sekä tv-lähetyksissä kommentaattorina toimiva entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 55, oli viime keväänä lehtiotsikoissa hämmentävien naissuhteidensa takia.

Seiska paljasti salaloman! Vaihtoiko Erika Vikman Dannyn goottirokkariin?

Erika Vikman, 29, ja The 69 Eyes -yhtyeen laulaja "Jyrki 69" Linnakivi, 53, nähdään syksyllä Vain elämää -sarjan uudella kaudella, joka kuvattiin...

Seiska: Stefan Thermanilta meni koti alta

Seiska uutisoi, että kohuliikemies Stefan Therman on joutunut muuttamaan pois asunnostaan Helsingin kantakaupungin arvokorttelista. Seiskan mukaan Thermanin naapurit saivat...