Nämä kuvat Elina Gustafsson poisti saatuaan murskakritiikkiä


Elina Gustafsson joutui tällä viikolla myrskyn silmään julkaistuaan Instagramissa Keniassa otettuja kuvia. Niissä hän poseerasi paikallisten lasten kanssa. Kuvat oli otettu esikoulussa, jossa Elina oli vieraillut yhdessä puolisonsa Ansku Bergströmin kanssa.

Murskakritiikin jälkeen Elina päätyi poistamaan kuvat. Seuraavana päivänä hän kuitenkin julkaisi kuvat uudelleen pitkän kirjoituksen kera.

– Poistin nää kuvat eilen, kun mulle alkoi tulla white savior -kommentointia, et mun pitäis poistaa nää kuvat. Poistin kuvat, koska olin ymmälläni, et mitä tapahtuu? En halunnut joutua somemyrskyn kohteeksi, ennen kun olen selkeyttänyt ajatuksiani asiasta, Elina aloittaa.

Hän on saamastaan kritiikistä hämillään ja ihmeissään.

– Olen koko päivän miettinyt, et kuka saa auttaa ja ketä ja mikä on oikeanlaista auttamista vai onko sellaista? Kerroin päivästä, niinkuin muistakin. Päästiin käymää esikoulussa, jossa lapset odotti, koska pääset esittämään ihanat tanssiesityksensä meille.

Loppujen lopuksi Elina oli tullut siihen tapaukseen, että hän haluaa tuoda avuntarvitsijoita esiin tilillään.

– Mulle tärkeintä silti on, et jos vaan voi, niin autan. En voi koko maailmaa pelastaa, mut jos voin tehdä jotain hyvää ja siitä jakaa tietoisuutta eteenpäin, niin sen teen, paskamyrskyn kanssa tai ilman.

Katso Elinan uudelleen julkaisemat kuvat alta.

SUOSITUIMMAT