Niin että mitä?!? 36v mies meni kihloihin seksinuken kanssa!


36-vuotias Hongkongissa asuva mies on löytänyt elämänsä rakkauden seksinukesta. Neitokainen kantaa nimeä Mochi. Pariskunta kihlautui tammikuun alkupuolella ja juhliin oli kutsuttu sukulaiset ja ystävät, kuten asiaan kuuluu.

Kaksikko tapasi, kun vanhempiensa luona asuva Xie Tianrong huomasi alennuksessa olleen seksinuken kiinalaisessa nettikaupassa kaksi vuotta sitten. Xie oli tajunnut kiinnostuksensa nukkeja kohtaan jo vuosikymmen aiemmin, mutta hänellä ei ollut ollut varaa täysihintaiseen seksileluun.

Xie kertoo seurustelleensa aiemmin myös naisten kanssa. Nämä olivat kuulemma aina olleet vaatimassa jotain tai räpläämässä puhelintaan. Toisin on sen sijaan Mochin kanssa. Tämä keskittyy vain ja ainoastaan rakkaaseen mieheensä.

Xie hemmottelee pyyteetöntä avovaimoaan kalliilla lahjoila. Hän vie Mochin säännöllisesti esimerkiksi vaateostoksille ja neitokaisella on luonnollisesti myös oma älypuhelin.

Xie myös pesee rakkaansa joka ilta ja levittää tämän jälkeen iholle talkkia. Seksiä, tai edes suutelemista, he eivät sen sijaan harrasta. Mies kun pelkää avovaimon herkän hipiän vaurioituvan kehon eritteistä.

Katso hämmentävä video pariskunnasta alta.

SUOSITUIMMAT