Niko Ranta-aho löysi jo uuden missikaunottaren – Seiska julkaisi salakuvan parista

Kohuliikemies Niko Ranta-aho vapautui Katiska-vyyhdin tutkintavankeudesta viime viikolla ja on sen jälkeen Seiskan mukaan viihtynyt vuoden 2012 Miss Helsinki Katrie Dalerin seurassa. Daler on tuttu myös Viidakon tähtöset -tv-sarjasta.

Seiska julkaisi kuvan pariskunnasta, kun he olivat Porvoossa jäätelöllä. Pari oli Seiskan mukaan liikkeellä Ranta-ahon autolla ja he viettivät päivää kävellen Porvoon keskustassa.

Ranta-aho kertoi mm. Seiskalle ja MTV:lle olleensa yhdessä jo muutaman päivän Dalerin kanssa, mutta ei myönnä viettäneensä vielä öitä hänen kanssaan.

Niko Ranta-aho on fitnessmalli Sofia Belórfin entinen avomies. Pariskunta pidätettiin viime kesänä. Belórf pääsi tutkintavankeudesta viikon kuluttua, mutta Ranta-aho oli vankeudessa aina viime viikkoon asti. Belórf erosi Ranta-ahosta pian sen jälkeen kun Ranta-aho yllättäen myönsi syyllisyytensä Katiska-vyyhdissä, jossa hänelle vaaditaan 13 vuoden vankeusrangaistusta. Belórfia syytetään samassa kokonaisuudessa kahdesta rahanpesu- ja yhdestä huumerikoksesta.

Pian eron jälkeen Belórf nähtiin tiiviisti Martina Aitolehden kihlatun Stefan Thermanin kanssa, josta Aitolehti erosi pääsiäisenä. Seiskan mukaan Therman oli myöntänyt Aitolehdelle pettäneensä häntä Belórfin kanssa.

Aitolehti luotsasi pitkään Miss Helsinki -kilpailuja, jonka voittajia sekä Belórf että Daler ovat.

Katrie Daler on yhden lapsen äiti ja hän on valmistumassa ensiapuhoitajaksi. Alla kuvia ja video Dalerin Instagram-tililtä.

View this post on Instagram

🌾🤍

A post shared by K A T R I E D A L E R 🇹🇷🇫🇮 (@katriedaler) on

View this post on Instagram

Dayofff

A post shared by K A T R I E D A L E R 🇹🇷🇫🇮 (@katriedaler) on

Lähteet: Seiskalle, MTV Uutiset


JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

VIRAALI-VIDEOITA


SUOSITUIMMAT

Seiska: Uusi rakas laittoi Martina Aitolehden auton mäsäksi

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen oli viime viikon tiistaina liikenteessä Martina Aitolehden autolla. Seiskan tietojen mukaan matka kuitenkin tyssäsi Helsingin ydinkeskustassa kuin seinään.

Hymy: Jane ei suostu muuttamaan Vesa Keskisen kartanoon

Vesa Keskinen ja hänen Jane-vaimonsa kertovat Hymylle, että he ovat viime aikoina puhuneet paljon perheensä tulevaisuudesta. Taustalla on kuukausien erilläänolo, koska Jane...

Harlinien kihlajaiset kuhisivat julkkiksia – Aku Hirviniemeltä jäätävä kuitti somessa

Johanna ja Renny Harlin viettivät kihlajaisiaan torstaina Kulosaaren kasinolla. Jo helmikuussa kihloihin menneet Johanna ja Renny Harlin viettivät kihlajaisjuhlia...

Seiska: Sofia Belórf joutunut taas talousvaikeuksiin – uusia merkintöjä ulosottorekisterissä

Sofia Belorf vaikuttaa olevan taas talousongelmissa. Somevaikuttaja ja tosi-tv-tähti Sofia Belórf, 31, on joutunut jälleen talousvaikeuksiin, kertoo Seiska. Lehti...

Menneiltä vuosikymmeniltä tuttu haaste leviää TikTokissa – aiheutti jälleen lapsen kuoleman

TikTokissa kiertävä vaarallinen haaste on vaatinut nyt ainakin neljän lapsen hengen. Vaarallinen pyörtymishaaste kiertää jälleen TikTok -palvelussa, kertoo Vice...

Verottaja varoittaa: noin 48 000 henkilöä jäämässä ilman veronpalautuksia

Verohallinto tiedottaa, että elokuun 3. päivä veronpalautuksia saamassa olevista henkilöistä noin 48 000:lla puuttuu edelleen tilinumero. Osa puuttuvista tilinumeroista on nuorten ensikertalaisten. Tilinumeronsa...

Joensuulaisen omakotitaloasukkaan kauhunhetket – tuntematon henkilö eteisessä keskellä yötä

Omakotitalossa asuva henkilö heräsi torstaina aamuyöstä Joensuun Rantakylässä järkyttävään tilanteeseen. Ranta-Mutalantiellä sijaitsevan asunnon ikkuna lyötiin rikki ilman minkäänlaista ennakkotilannetta.