Nyt puhuu Hirviniemen viestittelyn kohteeksi joutunut nainen: ”Oli tiedossa paljon muutakin”


Viestittelykohun keskelle joutunut Aku Hirviniemi julkaisi tänään Instagramissa anteeksipyynnön.

– Viime aikoina mediassa on uutisoitu asiattomasta viestinnästäni. Olen tehnyt virheitä, joita kadun. Pyydän anteeksi kaikilta, joita toimintani on loukannut. Erityisesti Sonjalta ja muilta läheisiltäni, joille käytökseni on ollut nöyryyttävää. Tunnistan ongelmani. Olen hakenut ammattiapua ja sitoutunut jo aloittamaani hoitoon, jotta vastaava ei enää koskaan toistuisi. Minun olisi pitänyt tulla asian kanssa ulos jo aiemmin, Hirviniemi kirjoittaa.

Nyt viestittelyn kohteeksi joutumisesta ensimmäisenä julkisuudessa kertonut Erika Helin on ottanut Hirviniemen anteeksipyyntöön kantaa Instagramissa.

– Fiilikset ovat ristiriitaiset; aikaisempi asian vähättely, yritys piilottaa ja hiljentää keskustelu, esitys siitä ettei tiedä mistä on kyse. Asian myöntäminen tuli sitten lopulta työpaikan ja median asettaman paineen alla. Herää kysymys, oliko viesti vilpitön vai yritys pelastaa asema kansansuosikkina, Helin aloittaa pitkän kirjoituksensa.

Hän kertoo saaneensa paljon negatiivista palautetta tuotuaan asian julkisuuteen. Helin kokee, että syynä on se, että ikään kuin hänen pitäisi OnlyFans-sisällöntuottajana kestää häiritsevää viestittelyä.

– En olisi uskaltanut tulla asian kanssa ulos alun perinkään, ellei mulla olisi jo ollut tiedossa paljon muutakin, kun itse vastaanottamani viestit. Koin velvollisuudekseni suojella meitä naisia senkin uhalla, että asetin itseni tulilinjalle julkisesti.

Heliniä ihmetyttää kanssaihmisten reaktio Hirviniemen anteeksipyyntöön.

– On hienoa, että ihmiset ovat Akun tukena vaikeana hetkenä ja tsemppaavat. En usko, että hänellä on helppoa asian kanssa. Haluan kuitenkin huomauttaa, että vastuun ottaminen tässä tapauksessa ei ole ”rohkea teko” vaan ihan vähintä mitä voi ja kuuluu tehdä.

Helin kuitenkin korostaa olevansa ehdottomasti sitä mieltä, että anteeksi pitää voida pyytää ja saada.

Lue myös: Seiska: Erika Helin kertoo saaneensa Aku Hirviniemeltä törkyviestejä

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

SUOSITUIMMAT