Nyt puhuu poliisien häätämä Helena Koivu – Seiska: ”Yksin kahta Koivua ja miespoliisia vastaan”


Helena Koivu kertoi tällä viikolla Instagramin stories-osiossa viime syyskuussa tapahtuneesta välikohtauksesta. Videomateriaalin perusteella Helena oli häädetty hänen ja ex-puoliso Mikko Koivun yhdessä omistamalta kiinteistöltä Turussa.

Nyt Seiska on tavoittanut Helenan avaamaan tilannetta tarkemmin.

– Pitää paikkansa. Olin yksin tilanteessa, jossa vastassa oli kaksi Koivua, kaksi miespoliisia ja huutava talonmies, Helena toteaa viitaten Mikko Koivuun ja tämän Jukka-isään.

Helenan mukaan tilanteen selvittely kesti peräti kaksi ja puoli tuntia. Hän kertoo menneensä Turun-kiinteistölle, koska luuli tapaavansa lapsensa. Heitä Helena ei kuitenkaan nähnyt.

– Kello oli tuolloin jo puoli kymmenen illalla ja oli kylmäkin. Ehdotin poliiseille, että sopisimme tilanteen niin, että jompikumpi meistä omistajista voisi yöpyä joko vierastalossa tai päätalossa. Kerroin, että tilallamme on kolme taloa. Poliisi kysyi Mikon mielipidettä, mutta hän vastasi, ettei se käy, Helena selostaa Seiskalle.

Helenan mukaan poliisit olivat todenneet, että putkaankin pääsee yöksi, jos muuta yöpaikkaa ei ole. Lopulta Mikko oli kuulemma lupautunut maksamaan ex-vaimolleen hotellihuoneen.

Helena kertoo Seiskalle, että hänen oli Suomeen matkustaessaan tarkoitus olla lastensa kanssa kokonainen kuukausi. Käytännössä tämä ei kuitenkaan onnistunut, koska hänellä ei ollut Turussa mitään paikkaa jossa lapsien kanssa asua. Yhdessä Mikon kanssa omistama kiinteistö olisi ollut ainoa vaihtoehto.

– En halua ketään mustamaalata, mutta totuus on se, että tapaamiset tehtiin minulle äärettömän hankaliksi ja jopa mahdottomiksi, Helena toteaa Seiskalle.

SUOSITUIMMAT