Oho! Meiju Suvas ja Erika Vikman antautuivat herkkään suudelmaan – katso kuva


Erika Vikman ja Meiju Suvas osallistuivat Vain Elämää -ohjelman kuvauksiin, jossa nähtiin herkkä hetki, kun julkkikset vaihtoivat hellän suudelman keskenään.

– Tänään on Meijun päivä! Legenda ja suomiviihteen kuningatar. Esikuva! Ahkera uranainen ja samalla äärettömän sydämellinen ja lempeä äitihahmo. Huumorintaju ja puumavitsit!!!! Toivon todella, että joidenkin vuosikymmenien jälkeen löydän itsestäni palan Meijua. Tämän illan jakso oli meidän kesäleirin viimeinen. Tosi ihana ja liikkis jakso luvassa! Erika tunnelmoi sometilillään perjantaina.

Vikman julkaisi someen kuusi kuvaa, joista yhdessä hän suuteloi Suvaksen kanssa. Kuvan näkee klikkaamalla reunassa olevaa nuolta. Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Julkisuudessa on kerrottu muun muassa Apu-lehdessä Vikmanin tapailevan rockmuusikko Jyrki69:ää, mutta reilut kaksi ja puoli vuotta sitten laulaja kertoi olleensa joskus ihastuneensa myös naisiin.

– Seksi ja seksuaalisuus kuuluvat kaikille – enemmän se on kiinni ihmisestä kuin sukupuolesta, kommentoi Erika, niin ikään Apu-lehden artikkelissa.

Vain elämää -ohjelman 13. tuotantokaudella nähdään Vikmanin, Suvaksen ja Jyrki 69:n lisäksi Tommi LäntinenYonaPete ParkkonenMikko Alatalo sekä Redrama.

Kuvat: Instagram / Erika Vikman

SUOSITUIMMAT