Oletko nähnyt tällaista pakettiautoa? Poliisi pyytää vihjeitä!


Ulvilassa Tampereentiellä nähtiin torstaina 21. joulukuuta hyvin hämmentävä tapahtumaketju.

Silminnäkijöiden mukaan musta pakettiauto törmäsi rekkaan niin sanotusti kylkikosketuksella. Tästä huolimatta pakettiauton kuljettaja oli jatkanut matkaansa. Autosta oli irronnut eturengas ja pakettiautosta oli lentänyt kipinöitä matkan jatkuessa.

Rekkakuskin mukaan pakettiauto oli ajanut hänen kaistallaan pitkät valot päällä ennen törmäystä. Ennen kohtaamista pakettiauton kuljettaja oli saanut korjattua ajolinjaansa sen verran, ettei törmäys ollut rajumpi. Onnettomuuden seurauksen rekasta rikkoutui useampi rengas.

Poliisi ei ole tavoittanut pakettiauton kuljettajaa. Jos satuit näkemään onnettomuuden ja sinulla on tiedossasi esimerkiksi auton rekisterinumero, otathan yhteyttä poliisiin. Myös muut havainnot mustasta pakettiautosta, josta puuttuu eturengas, ovat arvokkaita. Silminnäkijöiden mukaan kyseessä oli Toyota Hiace.

Tarkka tapahtuma-aika on 21. joulukuuta kello 19.48 aikaan. Onnettomuus tapahtui Tampereentiellä Kirkkotien ja Tampereentien risteyksestä alle kilometri Tampereen suuntaan. Onnettomuuden jälkeen pakettiauto jatkoi matkaansa kohti Poria.

Alla yhteystiedot havaintojen ja vihjeiden ilmoittamista varten.

Sähköposti: [email protected]
WhatsApp: 050 4117655
Vihjepuhelin: 0295 417 259

SUOSITUIMMAT