Oletko sinäkin kyllästynyt Facebook-viisasteluun? Roosa kiteytti meidän kaikkien tunnot!


Sitähän se on, päivästä toiseen, siis sikäli mikäli Facebookia päivittäin selaa. Ihmisten tyhmyys, ajattelemattomuus tai ilkeämielisyys, tai pahimmassa tapauksessa kaikkien näiden yhdistelmä, puskee verenpaineen nostattavan päänsä esiin vähintään yhdessä verkkokalvoille osuvassa kommentoinnissa.

Asiaan kuin asiaan löytyy aina joku, joka tietää paremmin tai enemmän. Ihmisrodun on vallannut jonkinlainen kumma rutto, joka saa jotkut luulemaan, että toisten aivot olisivat jotenkin pullahtaneet kehon ulkopuolelle evoluution seurauksena. Että ulkopuolelta voisi paremmin tietää, mitä jonkun kuuluisi syödä, tuntea tai ajatella.

Toinen pullisteleva paise on joukkio, joka saa käännettyä kaiken negatiiviseksi. Aivan kuin he omassa erinomaisuudessaan tietäisivät muiden pyrkivän toimimaan mahdollisimman ikävällä tavalla tai pahimmillaan silkan pahuuden vallassa.

Feissarimokat-sivustolle on ilmestynyt julkaisu, jonka kommentti varmasti kiteyttää kaikkien Facebook-viisastelijoihin kyllästyneiden tunnot. Ja ah, siihen sisältyy se iänikuinen päsmäröinnin kohde eli löytötavaran oikeaoppinen kohtaaminen sekä jälkihoito.

Lue Roosan hupaisa kommentti alta.

SUOSITUIMMAT