Olga Temosen surullinen julkaisu: ”Koko perhe itki jäähyväisiä”


Viimeksi Harjunpää-sarjassa nähty ja Salatuista elämistäkin tuttu näyttelijä Olga Temonen, 44, teki Instagramissa surullisen julkaisun koko perhettään koskettavasta asiasta.

– Yli 15 vuotta yhteistä taivalta rakkaan Rosita-lehmämme (jälkimmäinen kuva) kanssa päättyi eilen. Todella raskas, hitaasti mielessä taisteltu päätös, mutta eläinten omistaminen sisältää myös vastuun ymmärtää, milloin pitää päästää tällaisestakin tyypistä irti. Rositalla oli pitkälle edennyt nivelrikko.

– Rosita avasi mulle oven lehmien maailmaan. Aina aiemmin ennen Rositaa koin lehmät jotenkin etäisenä ja vähän pelottavinakin eläiminä. Nyt kun koko perhe itki jäähyväisiä vanhan rouvan ympärillä, musta oikeasti tuntui että menetän rakkaan ystävän. ❤️ 😭
Surullinen ja rankka päivä päättyi uuteen iloiseen kohtaamiseen, kun Safiirille saapui uusi ystävä, lapinlehmävasikka Orvokki. Elämä jatkuu, kiitos upea Rosita!❤️

Olga on ollut vuodesta 2008 lähtien naimisissa ohjaaja-tuottaja Tuukka Temosen, 47, kanssa. Iitissä asuvassa perheessä on kolme lasta. Olgalla ja Tuukalla on myös kotieläintila sekä pizzeria, joita he pyörittävät yhdessä.

Alla Olga Temosen Instagram-julkaisu.

SUOSITUIMMAT