Onko tämä kesän odotetuin leffaan pohjautuva videopeliuutuus?


Erilaisista elokuvasta tehdyt videopelit ovat onnistuneet vuosien varrella vaihtelevalla menestyksellä. Joskus tiedossa on karmeaa kuraa, mutta välillä tulee myös yllätyksiä, kuten esimerkiksi takavuosien Batman-peli Arkham Asylum, joka nousi sarjakuvan perusteella todella kovaksi hitiksi.

Toukokuussa ensi-iltansa saa kenties vuoden odotetuin elokuva Top Gun: Maverick, jossa Tom Cruise tekee 30 vuoden tauon jälkeen paluun legendaarisena Maverickina. Leffassa Maverick on koelentäjä ja on kouluttanut kymmenien vuosien ajan uusia lentäjiä. Tarina saa kuitenkin käänteen, kun menneisyyden tuttavan poika ilmestyy miehen elämään.

Uusi Top Gun on kunnianhimoinen ja odotettu elokuva ja samalla teemalla on tehty myös leffaan liittyvä peli. Pelin pohjana on kenties maailman legendaarisin lentoaiheinen peli Microsoft Flight Simulator, johon on rakennettu lisäosa nimeltään Maverick Expansion. 

Itse elokuvan ensi-ilta on siirtynyt maailmantilanteen vuoksi useaan kertaan ja Microsoft on kunnioittanut siirtymistä ja lykännyt myös oman pelinsä ilmestymistä. Maverick-lisäosa ilmestyykin samana päivänä elokuvan ensi-illtan kanssa, joten toukokuun 27. päivä tarjolla on todellista herkkua sekä leffa- että pelifriikeille.

Pelistä on jo nyt ilmestynyt sekä upeita trailereita, jotka osoittavat, että Microsoft Flight Simulator: Maverick Expansion on takuuvarmasti kesän odotetuin pelijulkaisu. Pelin julkaisua odotellessa voit käydä testaamassa uudet pikakasinot.

SUOSITUIMMAT