Ostitko tätä ruokaa Mustista ja Mirristä – asiakkaan lemmikki kuoli, asia tutkinnassa!


Musti ja Mirri -ketju on vetänyt pois lemmikkikansan hyvin tietämän Purenatural-merkin tuotteen saatuaan tietää että asiakkaan koira oli kuollut ja oireet olivat alkaneet ruoan syömisen jälkeen.

-Tietoomme on tänään tullut asiakkaamme koiran menehtyminen. Koira on ennen oireiden alkamista syönyt Purenaturalin märkäruokaa. Tällä hetkellä emme varmuudelta tiedä, mistä lemmikin menehtyminen johtuu ja onko ruoalla ollut yhteyttä tapahtuneeseen, Mustista ja Mirristä kerrotaan julkisuuteen.

Ketju on syvästi pahoillaan tapahtuneesta ja kertoo ottavansa yhteyttä asiakkaan menetykseen.

-Olemme olleet asiakkaaseen yhteydessä ja teemme kaikkemme selvittääksemme, mitä on tapahtunut ja miksi. Tällä hetkellä emme tiedä, mistä lemmikin menehtyminen johtuu ja onko ruoalla ollut yhteyttä tapahtuneeseen. Otamme asian erittäin vakavasti, ja varotoimenpiteenä olemme tänään vetäneet kyseisen tuote-erän pois myymälöistä ja verkkokaupoista. Olemme olleet yhteydessä tuotteen valmistajaan ja pyytäneet kattavaa selvitystä heiltä. Tutkimme myös välittömästi tuotteen ja kyseisen erän laboratoriossa Suomessa. Lisäksi konsultoimme myös eläinlääkäriä asian tiimoilta.

Mikäli olet ostanut kyseistä tuote-erää (Purenatural Adult Chicken 150g päiväyksellä 5.7.2025 tai 7.9.2025), palauta tuote myymälään.

Purenatural-ruokia on sekä kissoille että koirille, niin kuivaruokana kuin märkänäkin.

Lue: Onko nykyajan deittipalvelut sinusta pinnallisia – tämä ei ole! Todellista rakkautta tarjolla!

SUOSITUIMMAT