IS: Mies kuskasi vaimonsa ruumista ökyalueella Helsingissä – pulkka mukana


Poliisi on tänään tiedottanut ottaneensa kiinni Helsingin Ullanlinnassa asuvan miehen. Kiinniotto oli tapahtunut tilanteessa, jossa miehen vaimon ruumista oltiin oltu siirtämässä autoon.

– Epäilty henkirikos on tämänhetkisten tietojen perusteella tapahtunut uhrin ja tämän aviomiehen asunnossa. Tapahtumien selvittäminen on vasta alkuvaiheessaan, ja tarkemmat tiedot tapahtumista tulevat selviämään esitutkinnan myötä, rikostarkastaja Jari Koski kertoo poliisin tiedotteessa.

Hän on antanut Iltasanomille lisätietoja tapahtuneesta. Kosken mukaan pariskuntaa lähellä asuva henkilö oli huomannut lauantaiaamuna rappukäytävän edessä erikoista liikehdintää.

– Poliisin tullessa paikalle kävi ilmi, että kadonneeksi naiseksi epäillyn naisen ruumista yritettiin siirtää autoon, Koski kertoo Iltasanomille.

Toinen Ullanlinnassa asuva henkilö on kertonut Iltasanomille nähneensä tapahtumapaikalla lukuisia poliisiautoja, pulkan ja säkin.

Epäillyn henkirikoksen uhriksi joutunut nainen oli ilmoitettu perjantaina kadonneeksi, koska hän ei ollut tullut töistä kotiin. Häntä etsittiin sekä poliisin että läheisten toimesta.

SUOSITUIMMAT