Paluun tekevä Mikael Gabriel Solar Sound Festivaliin – mukana myös mm. Antti Tuisku, ABREU ja SANNI


Paluun tekevän Mikael Gabrielin Pohjanmaan ensi kesän ainoa keikka Solar Sound Festivaleilla!

Yksi Suomen valovoimaisimmista artisteista, Mikael Gabriel, julkaisi 7.3. uusimman singlensä ”Löytäjä saa pitää”. Uutta musiikkia alkoi syntyä viime kesänä, kun Mikael oli matkalla Tokiossa.

– Loma kaikesta on tehnyt mulle hyvää. Elämä on tuntuu erilaiselta nyt, kun on saanut kunnolla levättyä. Uus musiikki alkoi syntyä ihan itsestään ja sen tekeminen on tuntunut todella hyvältä. Nää mun uudet biisit on syntynyt valojen täyttämässä Japanissa ja keskellä metsää Suomessa. Kaks hyvin erilaista paikkaa, mutta joissa kummassakin tunnen olevani kotona. Löytäjä saa pitää on ensimmäinen biisi joka tehtiin ja se tuntui myös oikealta valinnalta ensimmäiseksi sinkuksi mun seuraavalta albumilta, kertoo Mikael Gabriel.

Mikael Gabriel on yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista. Hän on julkaissut uransa aikana viisi menestyksekästä albumia ja useita hittisinglejä, kuten ”Kipua”, ”Älä herätä mua unesta”, ”Riippumatto” ja ”Lennokki”. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi.

JULKAISTUT ARTISTIT 2020
Antti Tuisku
SANNI
Mikael Gabriel
Elastinen
Teflon Brothers
ABREU
Petri Nygård
Jubël (SWE)
Kube
+ LISÄYKSIÄ TULOSSA!

Tässä tunnelmia viime vuoden festarilta.

LIPUT
Ennakkomyynnissä nyt kahden päivän festivaaliliput:
Kahden päivän festivaalilippu 84,90€
Kahden päivän VIP-lippu 168,90€ 

www.tiketti.fi/solarsoundfestival
www.lippu.fi/solarsoundfestival

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT