Panu Rajala ”tytärpuolensa” koskettelusta: ”Kolmen sekunnin väärä kädenliike”


Kerroimme aiemmin Seiskan uutisoinnin pohjalta, että kirjailija Panu Rajalalle on määrätty lähestymiskielto hänen edesmenneen vaimonsa Marja Norhan tytärtä kohtaan. Lähestymiskieltohakemuksesta kävi myös ilmi, että ”tytärpuoli” oli tehnyt Rajalasta rikosilmoituksen.

Syynä oli väitetty intiimialueiden koskettelu saunaillan yhteydessä. Voit lukea aiemman juttumme täältä.

Nyt Rajala on kommentoinut asiaa blogissaan.

– Kolmen sekunnin väärä kädenliike voi äkkiä kostautua. Tarjosin ositustilaisuuden jälkeen sisaruksille yhteisen saunaillan, kuten täällä on tapana. Ilta jatkui nauttien viiniä ja piirakkaa, jonka nuorempi tytär oli leiponut.

– Hänen miehensä soitti yöllä ja ilmoitti, että ”tästä et selviä vähällä”. Aamulla sain kuulla, että olinkin saunassa syyllistynyt seksuaaliseen häirintään! Rajala selostaa.

Hän myös kritisoi käräjäoikeuden tuomarin päätöstä.

– Näin yksityisiä tuntemuksia ei pitäisi käsitellä saati levittää julkisuuteen. Ällistyin sitäkin, että naispuolinen käräjätuomari uskoi näkevänsä tulevaisuuteen: tällainen ”ahdistelu” tulisi osaltani jatkumaan ellei sitä lähestymiskiellolla pysäytetä! 

Rajala kuvailee bloginsa lopussa myös juhannuksen viettoaan.

– Eipä kuulu enää soitto eikä laulu juhannusrannalta. Tuskin roihahtaa kokko, jota virkavalta onkin viimeksi ansiokkaasti valvonut. Vanha tunnelma on menetetty. Mennyttä tutuille ja kyläläisille järjestämäni juhannusjuhlat. Mennyttä entinen ilo ja rakkaus. Muistot sentään jäivät ja kuolleen vaimoni hienot valokuva-albumit, joiden lehdiltä vielä riemu raikuu.

SUOSITUIMMAT