Queen ja Adam Lambert palaavat Suomeen – lisäkonsertti myyntiin

Rocklegenda Queen ja popin supertähti Adam Lambert saapuvat Suomeen Rhapsody World Tourillaan bändin julkistettua lisää keikkoja Eurooppaan ja Englantiin. Koko kiertueen päättävät keikat järjestetään Hartwall Arenalla sunnuntaina 24.7.2022. Odotettu konsertti herätti niin suuren kysynnän, että myyntiin tuli myös lisäkonsertti, joka järjestetään maanantaina 25.7.2022.

Suomessakin muutamaan kertaan yleisönsä hurmannut Queen + Adam Lambert jatkaa kesällä 2019 käynnistynyttä Rhapsody World Touriaan toukokuussa 2022. Suosittu kiertue ehti vierailla suurilla areenoilla Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Australiassa, ennen kuin koronaviruspandemia laittoi kiertuesuunnitelmat uusiksi Euroopan osalta. Nyt yhtye on julkistanut lisää keikkapäiviä Eurooppaan, ja suomalaisten iloksi mukaan saatiin myös kiertueen päättävä keikka Hartwall Arenalla.

Rhapsody World Tour -kiertue käynnistyy Euroopan osalta 28.5.2022 Englannista, jossa viime syksynä livelevyn julkaissut yhtye soittaa mm. 10 peräkkäistä iltaa Lontoon The O2 -areenalla. Kaiken kaikkiaan Queenin alkuperäisjäsenet Brian May ja Roger Taylor heittävät yhdessä Adam Lambertin kanssa 34 keikkaa Englannissa ja Euroopassa. Kyseessä ovat ensimmäiset esiintymiset Euroopassa myyntimenestykseksi nousseen Bohemian Rhapsody -elokuvan jälkeen. Yhtye itse odottaa parhaimmillaan yli 60 000 hengen konserttiyleisöjä keränneen kiertueen jatkamista innolla.

– Olemme palanneet, ja olemme iskussa, sanoo Roger Taylor.

5 euron ilmaisveto. Lue lisää ja osallistu, voimassa MM-kisojen ajan!

– Tämä on mahtava tuotanto, joka vie Queenin perinnön uudelle tasolle. Olen hyvin ylpeä, Brian May jatkaa.

– En malta odottaa, että pääsemme takaisin Eurooppaan. Viime kiertueemme oli mahtava, joten olen hyvin innoissani, että pääsemme takaisin uuden show’mme kanssa, Adam Lambert puolestaan kommentoi.

Kevään 2022 Rhapsody-kiertue suo eurooppalaisille yleisöille vihdoin mahdollisuuden kokea Queenin + Adam Lambertin kehuttu show, joka nousi Pohjois-Amerikan kysytyimmäksi rockkeikaksi kiertueen alkutaipaleella vuonna 2019. Konsertin visuaalisesta ilmeestä ja valosuunnittelusta vastaa Stufish Entertainment Architects’in Ric Lipson ja Rob Sinclair, joista kumpikin on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Queenin kanssa.

– Tämä on uusi luku bändin historiassa. Jälleen kerran he onnistuvat laajentamaan käsityksiä siitä, minkälainen keikkaelämys voi olla. Uusi show on upein ja interaktiivisin Queen-livekokemus tähän mennessä, kuvailee Ric Lipson.

queen-kuva-bojan_hohnjec
Kuva: Bojan Hohnjec

Queenin ja Adam Lambertin yhteistyö käynnistyi American Idolin finaalista vuonna 2009, ja sittemmin he ovat kiertäneet menestyksekkäästi maailmaa yhdessä. Viime vuosiin mahtuu lukuisia loppuunmyytyjä areenakeikkoja, jättimäisiä festivaaleja sekä arvostettuja palkintoja. Tähän mennessä Queen + Adam Lambert on soittanut 218 esitystä lähes neljän miljoonan katsojan yleisölle.

Queen + Adam Lambert (UK/US): The Rhapsody Tour
Su 24.7. ja ma 25.7.2022 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet 18.30
Liput myynnissä Ticketmasterissa

SUOSITUIMMAT

Onko tässä Erika Vikmanin uusi tyttöystävä? Katso kuva Seiskasta – kuvalinkki

Seiska kertoo saaneensa taiteilijapiireistä lukuisia vinkkejä siitä, että Erika Vikman viihtyisi läheisissä tunnelmissa toisen näyttävän kaunottaren kanssa. Kyseessä on julkkistaiteilija, jota kuvaillaan...

Maria Lund meni naimisiin! Katso upeat hääkuvat Seiskasta – kuvalinkki

Laulaja ja näyttelijä Maria Lund, 38, meni tänään naimisiin Jussi-rakkaansa kanssa. Pari vihittiin nykyisessä kotikaupungissaan Porvoon keskiaikaisessa tuomiokirkossa. Seiska...

Seiska: Martina Aitolehden sekavassa erokuviossa yllättävä käänne

Seiska uutisoi viime viikolla, että pari viikkoa sitten takareisileikkauksessa ollut Martina Aitolehti, 39, on eronnut Hannu Pikkaraisesta, 37, miehen raiskaussyytteiden takia.

Danny täytti 79v – 20v Helmi-ystävätär julkaisi paljon kertovan onnittelun

Danny vietti launtaina 79-vuotissyntymäpäiviään. Illalla laulajaveteraanin ystävätär Helmi Loukasmäki, 20, innostui onnittelemaan miestä julkisesti Instagramissa, vaikka on sen varmasti henkilökohtaisestikin tehnyt.

Ovatko Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen sittenkin yhdessä? Kuvamateriaali synttäreiltä hämmentää faneja

Seiska uutisoi viime viikolla Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen eronneen. Syynä oli lehden mukaan se, että miehen puskista tullut raiskaussyyte oli Martinalle...

IS: Kivilahtien perintöriidassa yllätyskäänne – Kaarina tyttärineen jäi maksunaisiksi

Iltasanomat uutisoi, että riita kaksi vuotta sitten menehtyneen liikemies Kari Kivilahden perinnöstä on viimein ohi. Oikeustaistelun syynä oli muun muassa se, että...

Seiska: Nina Mikkonen uskoo uuteen bisnesideaansa – ”Sitä eivät parikymppiset fitness-beibet tiedä!”

Televisiosta tuttu Nina Mikkonen, 57, on käynnistänyt uuden liikuntabisneksen Kirsi "Kiki" Halmeen kanssa. Mikkonen kertoi Seiskalle, että uudessa...