Rajuja väitteitä Syksyn sävelestä: Äänetystuloksia pimitetty ja palkkiot maksamatta


AlfaTV:n taustayhtiö Brilliance Communications Oy hakeutui perjantaina konkurssiin. Televisiokanavan ohjelmistoon on kuulunut muun muassa Syksyn sävel -kilpailu.

Konkurssiuutinen on saanut tangokuningas Aki Samulin avaamaan sanaisen arkkunsa. Hän oli yksi laulukilpailun semifinasteista.

– Useat eri taiteilijat pyysi saada tietää yleisöäänestyksen tulokset jälkikäteen Syksyn Sävelessä. Äänimäärät ja sijoitukset datana, kun niitä ei kenellekkään missään vaiheessa kilpailua kerrottu, vaan pidettiin visusti salassa (outoa) ja höpötettiin tuulesta temmattuja väliaikatietoja jossa aina top 3 vaihtui…, Aki Samuli aloittaa pitkän ulostulonsa Facebookissa.

Laulaja kokee, että äänestäjiä on petetty. Katsojat ovat maksaneet äänestämisestä, mutta tuloksia ei ole hänen mukaansa suostuttu kertomaan kilpailijoille.

Aki Samulin mukaan myös kaikki esiintymispalkkiot on jätetty maksamatta.

– Lukuisista kyselyistä ja tiedusteluista huolimatta kukaan ei ole saanut korvausta tililleen. Tuotantosihteeri on 2 kk höpöttänyt puuta heinää ja ympäripyöreitä, milloin on muka maksussa jne. (kun ei hänkään tiedä).. tilitoimistolla on nyt kaikki verokortit ja eka maksatus on tehty jne..blaa blaa, laulaja jyrisee.

Hän pitää erityisen törkeänä sitä, että koronakurimuksesta kärsineille artisteille aiheutetaan tällaista vielä kaikkien muiden menetysten päälle.

– Mun viisihenkinen tiimi maksoi omasta pussistaan kaikki kulut tätä viihdettä tehdessä niin, että muut voi tienata. Oikein? Matkustivat ympäri Suomen omaan piikkiin kaikkine tuotantokuluineen. Oikein? Saatu mukaan nimenomaan maksettavan korvauksen perusteella. Jota ei sitten maksettukaan!

Lue koko pitkä ulostulo alta.

SUOSITUIMMAT