Ressu Redfordilta tulossa uusi levy – kuuntele nimikkokappale Hölmö sydän


Ressu Redford on julkaissut tulevan albuminsa nimikkokappaleen.

Suomen radiolistan soitetuimpien kappaleiden joukkoon viime elokuussa ”Pieni askel” -kappaleellaan noussut Ressu Redford on julkaissut uutta musiikkia. 

”Hölmö sydän” -single jatkaa artistin menestyksekästä julkaisutaivalta kohti hänen samannimistä albumiaan, joka julkaistaan 29. lokakuuta. Hölmö sydän on hyväntuulinen kappale, jonka tekstissä menneisyyden haamut valvottavat erityisesti yöaikaan. Kuuntele ”Hölmö sydän” -single yläpuolelta tai musiikkipalveluista.

Mä oon ite sellainen ”kelailija”. Kun joku asia painaa tai mietityttää, niin uni ei meinaa millään tulla. Nukkumaan mennessä kelailee turhan usein ja kauan asioita, joihin ei enää voi vaikuttaa. Itse menin muun muassa tämän asian takia Mind Fullness-kurssille. Hölmö sydän kertoo mun tapauksessa tällaisesta kelailusta. Toki tämänkin biisin tekstin kukin käsittää omalla tavallaan omien kokemuksiensa pohjaltaRessu Redford kommentoi uutta julkaisuaan.

”Hölmö sydän” -singlen tekijätiimin muodostavat artistin lisäksi sävellyksestä ja sanoituksesta vastanneet Timo Kiiskinen ja Risto Asikainen sekä tuottajat Jaakko Salovaara ja Samuli Sirviö.

Viime vuonna Vain Elämää -tv-ohjelmassa suomalaiset jälleen hurmannut Ressu Redford tiedotti tulevasta albumistaan tällä viikolla. Hölmö sydän -levy on artistin uran kannalta merkittävä kokonaisuus, sillä viimeksi Ressulta on saatu albumillinen soolomusiikkia yli kymmenen vuotta sitten.

Rakastettu suomalaisääni Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit ”Älä mee”, ”Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat” ja ”Kuka on se oikea”. Myös Ressu Redfordin uusi tuotanto on ollut menestyksekästä. Lokakuussa julkaistava Hölmö sydän -albumi on myynyt jo ennakkoon kultaa ja levy pitää sisällään muun muassa platinasinglen ”Viimeinen päivä” feat. Pyhimys sekä kultarajan ylittäneen ”Corolla”-singlenRessu Redfordin edellinen single ”Pieni askel” rikkoi hänen uuden tuotantonsa ennätyksiä nousten Suomen radiolistan 6 soitetuimman kappaleen joukkoon.

SUOSITUIMMAT