Rosanna Kulju sai kommentin: ”Sä et vissiin oo hirveesti poikkeusaikana treenannut?” Julkaisi rehellisen kuvaparin vartalostaan


Rosanna Kuljun kuvat ovat saanut somessa paljon kiitosta.

Miss Helsinki -kilpailua luotsaava Rosanna Kulju julkaisi Instagram-tilillään kaksi alusvaatekuvaa sekä pitkän selonteon painostaan.

Kuvissa Kulju istuu alusvaatteisillaan. Kuvatekstissä kaunotar kertoo, että sai sykäyksen kuvien julkaisuun muutama päivä sitten saamastaan kommentista: ”Sä et vissiin oo hirveesti poikkeusaikana treenannut?”

Päivityksessä hän kertoo, että karanteenin aikana on tullut muutama kilo lisää ja se on täysin hyväksyttävää.

– Uskon, että viestin oli tarkoitus olla hauska ja en siitä oikeastaan ottanut itseeni. En ole himojumpannut tässä poikkeusajassa ja suklaata ja viiniä on mennyt paljon enemmän mitä normaalissa arjessa. Johtuen osittain stressistä ja osittain varmaan siitä, että olen halunnut laittaa aivot narikkaan kunnolla ja keskittyä niihin hyviin asioihin mitä on, Kulju kirjoittaa. 

Kulju kertoo, että normaalisti hänen arkensa on urheiluntäyteistä ja että hän liikkuu siitä saamansa hyvän olon ja energian takia, eikä ulkonäön takia. Kulju kertoo myös saaneensa iän myötä itsevarmuutta ja ymmärrystä kehoaan kohtaan. 

– Elämässä paino välillä nousee ja sitten taas laskee. Tämä on vaan elämää ja elämäkin on vuoristorataa välillä. Mä en ole ikinä tuntenut oloani näin naiselliseksi ja itsevarmaksi mitä viimeisen vuoden aikana, vaikka paino onkin noussut vuodessa melkein 10 kiloa. 

Kulju muistuttaa, että kauneus tulee sisältä eikä ulkoisilla asioilla ole tähän merkitystä.

– Mitä sitten, jos on vähän enemmän kiloja? Ei sillä ole mitään väliä. Ei se muuta mua ihmisenä mitenkään.

Kaunottaren seuraajat ovat kehuneet suuresti rehellistä viestiä ja kuvia. Myös Jutta Gustafsberg kommentoi Kuljun päivitystä:

– Upea sinä 💕 julkisuuden henkilöt lihovat siinä missä kuka tahansa muukin. Ja jopa fitness valmentaja lihoo 😅 on jotenkin vapauttaa sanoa se ääneen, että kiloja on nyt vähän tullut. Olet kaunis päältä ja ennen kaikkea sisältä ❤️

– Oi upeaa, juuri tällaista sisältöä enemmän. 

– Oot niin rohkea 💛! Tällaista rehellisyyttä ihailen suuresti 🙏! Kaunis oot, just noin 😍

Alla Rosanna Kuljun julkaisu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvat: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT