Sairaalaan epätoivoisen yrityksen vuoksi – Elena Vikströmin tapauksessa uusi käänne!


Halloota kertoi suomalaiskaunotar Elena Vikströmin surullisesta sairaalapäivityksestä eilen.

Elena paljasti makaavansa Jorvin sairaalassa Espoossa hänen yritettyään tehdä itselleen kohtalokkaan ja lopullisen teon.

Elena kertoi myös ettei ole toipunut vieläkään päällekarkauksesta, jonka kohteeksi hän joutui vierailtuaan kotipaikkakunnallaan Puolangalla viime kesänä.

-En ole pystynyt olemaan enää aidosti oma suloinen itseni viime kesän Puolangan-reissun jälkeen. Käyn terapiassa ja syön päivittäin rauhoittavia. Silloin joku hullu nainen vei minulta koskemattomuuden eikä kukaan vieressä auttanut vaan istuivat kädet kädessä, Elena sometti.

Nyt Elenan tilanteessa on tapahtunut käänne. Elena arvostelee rajuin sanoin suomalaista sairaanhoitojärjestelmää ja vertaa sitä Thaimaahan.

-Voitteko kuvitella, minulle ei annettu lääkehiiltä! He eivät myöskään puhdistaneet vatsalaukkuani. Nämä olisivat olleet ensimmäiset jutut Thaimaassa. Katsokaa nyt tätä Suomea, tää on täys p-ska. Ei täällä edes kannata mennä lääkäriin! Elena suomii.

Elena arvostelee myös vartijoita. Hän on jo kotiutunut osastolta (jonka nopeutta moni voi tietenkin ihmetellä hyvinvointivaltiossa nimeltä Suomi).

Kun hän oli lähdössä, hän unohti omat lääkkeensä ja lääkärintodistuksensa osastolle. Niitä ei niin vain palattukaan hakemaan osastolta.

Asiassa syntyi erimielisyyttä sairaalan vartijoiden kanssa. Elena kertoo hänet lopulta heitetyn kovakouraisesti ulos. Hän on esitellyt somessa vartijoiden käsivarteensa aiheuttamia mustelmia.

SUOSITUIMMAT