Salkkarikaunotar Jasmin Voutilainen avautuu vakavasta sairastumisestaan – ”Ensin itkin päivittäin, lopulta en enää pystynyt edes itkemään”


Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja malli Jasmin Voutilainen, 26, kertoi sunnuntaina Instagramissa sairastaneensa viimeisen vuoden ajan.

Voutilaisen sairausloman aikana hänen roolihahmoaan Aino Kaukovaaraa on tuurannut Laura Allonen.

Voutilainen avautui sairastelunsa syistä pitkässä kirjoituksessa.

– Lupasin avata mun viimeiseen vuoteen mahtuneita vaikeita asioita täällä teille, kun olen valmis. Nyt halusin kirjoittaa vielä aika pintapuolisen, mutta mulle tärkeän pätkän ja avata tätä arkaa aihetta hieman kerrallaan 🤍 Meinasin ensin kirjoittaa kaikkien maailman ”quotsien” täyteisen kuvatekstin, mutta päätin kuitenkin kertoa omin sanoin. Viimeisen vuoden aikana oon kyllä niin monessa sopassa keitetty, että jos tää ei oo mua vahvistanut, niin sit ei mikään! Luottamusta ihmisiin ja ylipäätään koko elämään on koeteltu. Kroppa oli sanonut ittensä irti henkisen rasituksen ja jatkuvan stressin, sekä ahdistuksen ja masentuneisuuden myötä, eikä lopulta edes ihan perusterveys ole ollut lainkaan itsestäänselvyys, etenkään viimesyksynä tai nyt alkuvuodesta. Mietin huonoina aikoina monesti, että mä hitto heitän just nyt hanskat tiskiin enkä jaksa enää. Ensin itkin päivittäin, lopulta en enää pystynyt edes itkemään. Olin vaan jotenkin ihan turtunut kaikkeen.

Parantuminen on kuitenkin alkanut.

– Tällä hetkellä oon niin kiitollinen jokaisesta pienestä onnen ja helpotuksen kyyneleestä, jotka mun poskea pitkin tässä tätä liirumlaarumia kirjoittaessa vierähtää. Aurinko on alkanut paistaa mullekin ja mä uskallan taas pikkuhiljaa alkaa olla oikeesti onnellinen ☀️🤍

Voutilainen haluaa valaa uskoa muihinkin samanlaisessa tilanteessa oleville.

– Saakelin kliseistä paskaa tää seuraava juttu, mutta oikeesti; elämä kantaa aina just siihen suuntaan, minne sen on tarkoitus mennä 🤍 Jos mä oon selvinnyt, niin säkin selviät. Oon vaan niin oppinut elämässäni, että kaikella on aina tarkotus. Ja se tarkotus selviää yleensä vasta pitkän ajan jälkeen, joskus ei ehkä koskaan. Eipä tää nyt kovin lyhyeksi jäänyt, mutta tässä mun mietteitä tähän iltaan. Arvostakaa sitä mitä teillä on, älkää miettikö, että ”mut ku” ja ”sit ku”, vaan tehkää asioita niin kuin huomista ei ois! Kevyttä settiä, mutta ehkä tää herätti jossain edes jotain fiiliksiä ❣️ ”Antaa tulla, kestän kyllä, periks en tuu antamaan!” Hyvää sunnuntai-iltaa 💫

Alla Jasmin Voutilaisen Instagram-julkaisu.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT