Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen shokeerasi fanejaan: ”Tämä ei ole minun tavoitevartaloni”


Salatuissa elämissä näytellyt Kerttu Rissanen osallistui tällä kaudella Selvityjät-realitysarjaan. Hän julkaisi eilen kuvan itsestään Instagramissa alusvaatteissa finaalijakson kunniaksi. Seuraajien huomio kiinnittyi nykyään jumppatunteja vetävän Kertun luisevaan olemukseen.

Osa faneista erehtyi luulemaan, että Kerttu olisi jollain lailla tyytyväinen olemukseensa. Niinpä hän kiirehti korjaamaan asiaa.

– EDIT: tähän alkuun vielä, tämä ei ole minun tavoitevartaloni, tämä on kuukauden niukan ruokavalion jäljiltä, metsissä rämpimisen jäljiltä nälässä oleva kehoni.

Kertun alkuperäinen pointti oli, kuinka niukalla ruualla hän oli joutunut kuvauksissa olemaan. Nuori nainen naureskelikin syöksyneensä suoraan kotiuduttuaan ulos syömään ja sen jälkeen ostamaan huoltoasemalta kassillisen herkkuja.

Kerttu kertoo menneensä Selviyjät-sarjan kuvausten aikana niin heikkoon kuntoon, että jumppien vetäminen oli tuottanut tuskaa kuukauden ajan. Lisäksi kokemus oli ollut henkisesti rankka. Reissun jälkeen oli iskenyt jonkinlainen tyhjyyden tunne, mutta sekin on jo hellittänyt.

Faneja shokeerannut kuva sekä koko kirjoitus alla.

SUOSITUIMMAT