Sam Smithin sydäntä särkevä kolmas levy on julkaistu


Sam Smith on julkaissut odotetun kolmannen albuminsa Love Goes.

Kivuliaasta erosta kertova levy käsittelee myös laajempia teemoja itsensä rakastamisesta, vapautumisesta sekä impulsseista käyttäytyä huonosti. Se sisältää lukuisia huipputekijöitä, kuten Steve Mac, Labrinth, Jimmy Napes, Stargate, Guy Lawrence ja Shellback.

Smithin kolmannen studioalbumin oli määrä olla toukokuussa julkaistava To Die For. Maailmaa muuttaneen koronavirustilanteen vuoksi brittiartisti kuitenkin päätti muuttaa suunnitelmiaan. Smith ei kokenut levyn nimen ja kappalelistan puhuttelevan fanejaan tässä hetkessä, minkä myötä hän päätyi muuttamaan albumin sisältöä ja nimeä. Levyltä julkaistiin etukäteen kappale ”My Oasis (feat Burna Boy)” sekä ”Diamonds”, joka on noussut isojen suomalaisradioiden soittoon ja komeilee tällä hetkellä radiolistan sijalla 35. Bonuspuolelta löytyy myös isot hitit ”Dancing With A Stranger”, ”How Do You Sleep?” sekä Calvin Harrisin kanssa tehty ”Promises”.

– Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet elämäni kokeilevimmat sekä henkilökohtaisen elämän että musiikin suhteen. Joka kerta, kun menin studioon, lupasin tavoittelevani tähtiä ja päästää irti rajoitteistani. Lopputulos on todella terapeuttinen, taianomainen ja hauska. Pyydän teitä kuuntelemaan näitä lauluja avoimella sydämellä – kuin jokainen kappale olisi erilainen puutarhan kukka, Smith kertoo albumista.

Vivahteikkaan ja vahvan lauluäänen omaava Sam Smith julkaisi debyyttialbuminsa In The Lonely Hour vuonna 2014. Albumi piti sisällään maailmanlaajuiset hitit ”Money On My Mind” ja ”Stay With Me”, ja toi Smithille mukanaan muun muassa neljä Grammy-palkintoa ja kolme Brit Award -palkintoa. Sam Smithin kakkosalbumi The Thrill Of It All on myynyt Suomessa kultaa ja debytoi Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen albumilistojen kärjessä. Myös Oscar- ja Golden Globe -palkinnot pokanneen artistin musiikkia on striimattu globaalisti yli 30 miljardia kertaa.

Sam Smith kertoi viime vuoden keväänä julkisuudessa olevansa sukupuoli-identiteetiltään muunsukupuolinen. Se tarkoittaa, ettei artisti identifioi itseään mieheksi tai naiseksi. Englanniksi hänestä käytetään sukupuolineutraaleja pronomineja they / them / their.

Love Goes -kappalelista:
1. Young
2. Diamonds
3. Another One
4. My Oasis (feat. Burna Boy)
5. So Serious
6. Dance (‘Til You Love Someone Else)
7. For The Lover That I Lost
8. Breaking Hearts
9. Forgive Myself
10. Love Goes (feat. Labrinth)
11. Kids Again

Bonuskappaleet:
1. Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)
2. How Do You Sleep?
3. To Die For
4. I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
5. Fire On Fire
6. Promises (Calvin Harris & Sam Smith)

SUOSITUIMMAT