Sampo Kaulasen uusi pizzabisnes nostatti kiistaa erikoisesta yksityiskohdasta


Lapin suurinta K-Marketia Jounin kyläkauppaa pyörittävä Sampo Kaulanen kävi heinäkuun alussa vaimonsa Michelen kanssa Oulussa viettämässä ansaittua parisuhdeviikonloppua.

Viikonloppu muuttui kuitenkin bisnekseksi sen jälkeen, kun pariskunta oli käynyt syömässä paikallisessa Johnny’s Heist -nimisessä pizzeriassa. Sampo ihastui suuresti syömäänsä pizzaan ja julkaisi paikalta TikTok-videon. Ei mennyt kauan, kun Oulussa ja Kokkolassa Johnny’s Heist -pizzerioita pyörittävä Johannes Ylinen otti Sampoon yhteyttä.

Kaksikko päätti tehdä Johnny’s Heististä koko Suomen kattavan pizzaketjun. Suunnitelmissa on avata tänä vuonna uudet ravintolat Leville ja Ylläkselle, ja sen jälkeen laajentaa ketjua lähivuosina jopa 50 ravintolan kokoiseksi.

MIKÄ LOOK! TÄLTÄ SAMPO KAULANEN NÄYTTI RIPPILEIRILLÄ

Johnny’s Heistin aidossa napolilaisuunissa paistettuja artesaanipizzoja on kehuttu laajalti, mutta eräs yksityiskohta on aiheuttanut yllättävän paljon keskustelua. Kyseiset herkkupizzat eivät nimittäin ole aina täysin pyöreitä, vaan niiden muoto vaihtelee. Joidenkin asiasta valittaneiden mielestä pizzan täytyy olla pyöreä, mutta puolustajien mielestä pizzassa on tärkeämpää maku kuin muoto.

Ravintola itsekin on ottanut kantaa pizzojensa muotoon.

– Ja kaikille vielä, jotka ovat sitä mieltä että pizzan pitää olla täysin pyöreä, ei tarvi eikä pidä. Kun tiikerisormin on lavalle venytetty sen tietää, että se on tehty sydämellä ja käsin, ravintola kommentoi Facebookissa.

Mitä mieltä sinä olet – ratkaiseeko pizzassa muoto vai maku?

Alla Sampo Kaulasen julkaisemia kuvia Johnny’s Heistin pizzoista.

SUOSITUIMMAT