Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen salasuhdekohu kiihtyy – Kaitue kommentoi Seiskalle: ”Nyt mä voisin sanoa…”


Seiska on julkaissut alla näkyviä kuvia Samuli Edelmannin, 52, ja Katariina Kaitueen, 53, kiihkeästä muhinoinnista salatreffeillä. Seiskan paparazzi otti kuvat espoolaisen kauppakeskus Sellon parkkihallissa.

Kaitue on naimisissa Matti Vänskän kanssa ja suutelukuvissa näkyy vihkisormus Kaitueen vasemmassa nimettömässä. Seiskan mukaan pari ei ole hakenut avioeroa, mutta on laittanut Espoossa sijaitsevan asuntonsa myyntiin 800 000 eurolla.

Edelmann julkaisi 3. lokakuuta alla olevan kuvan kulttuuriravintola Elitestä, jossa hän istuu Kaitueen vieressä, seuranaan Vesa-Matti Loiri ja Kaitueen äiti Liisamaija Laaksonen.

Seiskan mukaan ravintolassa ollut silminnäkijä kertoi lehdelle Kaitueella olleen hyvin hauskaa Edelmannin vieressä istuessaan.

– Ja eipä siinä sitten kauan mennytkään, kun Samuli jo hellästi taputteli Katariinaa tämän hivuttautuessa Samulin ja ravintolapöydän välistä ilmeisesti vessaan, Seiskalle väitettiin.

Silminnäkijä jatkoi olleensa ”näköhavainnostaan aivan varma”.

Seiska tiedusteli Kaitueelta, mistä Elitessä tapahtuneessa taputtelussa oli kyse.

– Tiedätkö… Nyt mä voisin sanoa… Voisin sanoa kaiken tämän jälkeen, että, hän takelteli.

Kaitue jatkoi Seiskan kertoneen oman versionsa, mutta että ”asiat voi nähdä niin monella tavalla”.

Kaitue kieltäytyi kohteliaasti kommentoimasta sen enempää avioliittoaan kuin suhdettaan Edelmanniin, mutta muistutti olevansa näyttelijän ystävä 34 vuoden takaa.

Alla Seiskan paparazzin julkaisemia kuvia kiihkeästä parkkihallimuhinoinnista.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT