Sanna Kiiski Seiskalle kohuväitteistä: ”Salailu ei enää auta”


MTV3-kanavalla Huomenta Suomi -ohjelmaa vuosia juontanut ja sittemmin Mumin Kaffe -yrityksensä konkurssin myötä miljoonavelkaan ajautunut Sanna Kiiski, 47, on joutunut sekavan kohun keskipisteeseen.

Velkasotku

Seiskan mukaan eräs ”seurapiirikaunotar” vaatii Kiiskeltä takaisin 10 000 euron edestä merkkilaukkuja ja -koruja, joita hän oli kaunottaren mukaan saanut lainaan päivävuokralla rekvisiitaksi tv-sarjan kuvauksiin. Seiskan mukaan kyseistä sarjaa ei kuitenkaan ole olemassakaan.

Seiskan mukaan Kiiski on myös lainannut jopa kymmenientuhansien eurojen rahasummia tuttavilta ja yhteistyökumppaneilta erilaisten verukkeiden perusteella.

Rikosilmoitus sometilien hakkeroinnista

Velkasotkujen lisäksi Kiisken sometileillä on Seiskan mukaan näkynyt viime aikoina outoja päivityksiä, joista yhdessä hän seisoo sairaala-asussa ja kuvatekstissä lukee, että hän on ”kusettanut kaikkia” ja suunnitellut jo pitkään ”tekeytymistä hulluksi käärittyään ensin 200 000 ystäviltään”.

Kiiski otti yhteyttä Seiskaan ja kertoi olevansa järkyttynyt lehden julkaisemista väitteistä. Hän sanoi, että hänen sometilinsä on hakkeroitu. Hän aikoo tehdä muun muassa koiransa tilin kautta tehdyistä päivityksistä rikosilmoituksen.

Kiiski vetoaa hakkereihin, että he lopettaisivat hänen vainoamisensa. Hän muistuttaa vielä, että vastaanottajien ei pidä uskoa hänen nimissään viime aikoina lähetettyjä viestejä.

Psykiatrista hoitoa maniaan

Konkurssin jälkeen alkanut velkakierre on aiheuttanut Kiiskelle suuria ongelmia. Hän kertoo Seiskalle ajautuneensa tilanteeseen, jossa hän ei enää tiennyt, kuinka paljon hän oli velkaa ja kenelle.

– Olen toisin sanoen tehnyt todella tyhmiä asioita ja paljon, hän myöntää Seiskalle.

Kiiski kertoo olleensa jo neljä viikkoa psykiatrisessa hoidossa avo-osastolla, sillä hänelle diagnosoitiin kaksisuuntainen mielialahäiriö.

– Totuus on, että minä en voi tällä hetkellä hyvin.

Kiisken mukaan hänelle puhkesi elokuun alussa ensimmäistä kertaa elämässään maniavaihe. Hän toteaa, että ”salailu ei enää auta”. Hän haluaa tuoda julki sairautensa ja kertoo taistelleensa nuoruudesta lähtien ”itsetuhoisten ajatusten ja erilaisten addiktioiden kanssa”.

– Pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat kärsineet toimieni takia ja pyrin parhaani mukaan korjaamaan asioita, kun olen paremmassa kunnossa, hän lupaa Seiskalle.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT