Sanna Marin luopuu SDP:n puheenjohtajuudesta – näin hän kertoi ratkaisusta


Sanna Marin, 37, teki sometililleen päivityksen, jossa kertoi päätöksestään luopua SDP:n puheenjohtajuudesta:

”Minulla on ollut suuri kunnia toimia SDP:n puheenjohtajana ja tehdä työtä sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristöllisesti kestävän Suomen eteen. Päättyvällä hallituskaudella olemme toteuttaneet monia merkittäviä uudistuksia, joilla on vaikutusta pitkälle tulevaisuuteen. Olemme myös selvinneet yhdessä isoista kriiseistä, jotka ovat meitä koetelleet.

Hallituskausi ei ole ollut helppo. Se on vaatinut paljon, välillä liikaakin, mutta päällimmäisenä tunteena on kuitenkin kiitollisuus. Olen kiitollinen siitä tuesta, jota olen teiltä kaikilta saanut. Olen kiitollinen tästä ajasta, jonka olen saanut toimia puolueen puheenjohtajana ja pääministerinä. Olen kiitollinen, että olen saanut olla rakentamassa parempaa huomista yhdessä teidän kanssanne.

Nyt on kuitenkin aika antaa tilaa uudelle johtajalle ja uusille voimille. On aika astua edestä takaisin riviin muiden rinnalle. Olen päättänyt, etten tavoittele SDP:n puheenjohtajuutta syyskuun puoluekokouksessa Jyväskylässä. Päätös ei ollut helppo, mutta uskon, että se on oikea.

Jatkan työtäni SDP:n puheenjohtajana puoluekokouskauden loppuun ja keskityn työhöni kansanedustajana.

Yhdessä olemme tehneet paljon. Yhdessä tulemme tekemään paljon. On ollut suuri kunnia toimia sosialidemokraattisen liikkeen johdossa.”

Voit katsoa postauksen alta tai Instagramista.

SUOSITUIMMAT