Sanna Marinin tuoreen aviomiehen esittelyt eivät menneet maailmalla ihan kohdilleen – ”16-vuotias”, ”jalkapalloilija”Pääministeri Sanna Marin, 34, (sd.) julkaisi yllättäen eilen Instagramissa hääkuvan ja ilmoitti avioituneensa lauantaina 1.8. pitkäaikaisen kumppaninsa Markus Räikkösen, 34, kanssa.

Myös Valtioneuvoston kanslia tiedotti asiasta sunnuntaina. Kesärannassa juhlittuihin häihin osallistuivat vain parin läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Vieraita oli yhteensä 40.

Kansainvälinen media noteerasi häät pääministerin Instagram-julkaisusta sekä Valtioneuvoston tiedotteesta ja pariskuntaa on onniteltu vuolaasti. Monissa lehdissä pariskunnan taustoista kerrottiin enemmänkin, mutta aivan kaikissa julkaisuissa Räikkösen titteli eikä edes ikä ole menneet aivan kohdilleen.

Esimerkiksi Ruotsissa Aftonbladetissa ja Venäjällä Gazetassa Räikkönen esiteltiin jalkapalloilijana, vaikka hän itse asiassa lopetti ykkös- ja kakkosdivisioonan pelit Pallo-Veikkojen riveissä jo vuonna 2008 ja toimii nykyisin tamperelaisen Markkinointiakatemian viestintäjohtajana.

Amerikkalainen WhatsNews2day väitti otsikossaan Räikköstä 16-vuotiaaksi: ”Suomen pääministeri Sanna Marin avioitui 16-vuotiaan kumppaninsa Markus Räikkösen kanssa”. Itse artikkelista kuitenkin sentään selviää, että pariskunta on ollut yhdessä 16 vuotta tavattuaan toisensa 18-vuotiaina, ja että Räikkönen on entinen jalkapalloilija.

Tiettävästi muissa kansainvälisissä medioissa faktat on saatu paremmin kohdilleen ja nuoren pääministerin romanttista tuhkimotarinaa ihastellaan avoimesti.

Marinilla ja Räikkösellä on 2,5-vuotias tytär.

Alla virallinen hääkuva sekä Sanna Marinin Instagram-julkaisu.

Kuva: Valtioneuvoston kanslia / Minttu Saarni

Kuvat: Valtioneuvoston kanslia / Minttu Saarni

LUE MYÖS: SEISKA: SANNA MARIN EI SAAPUNUT ISÄNSÄ HAUTAJAISIIN


VIRAALI-VIDEOITA


Tartu Ridgen tarjoukseen!

Tuplaamme ensitalletuksesi aina 100 euroon asti!SUOSITUIMMAT

Seiska: 42-vuotiaana menehtyneen Matti Silmun hautakivi eroaa joukosta – kuvalinkki

Suomi kohahti helmikuussa, kun supersuositun Yölinnut-yhtyeen perustajajäsen Matti Silmu menehtyi yllättäen kotonaan. Muusikko oli kuollessaan vain 42-vuotias. Nyt Vihdin...

Yle: Anni Sinnemäkeä epäillään virkarikoksesta

Yle on saanut selville, että Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäkeä epäillään virkarikoksesta. Esitutkinta kohdistuu Sinnemäen tekemiin poikkeamislupapäätöksiin Meilahden huvila-alueeseen liittyen.

Seiska paljasti Paula Vesalan salasuhteen – tunnettu elokuvantekijä

PMMP-yhtyeestä alun perin tunnetuksi tullut laulaja ja näyttelijä Paula Vesala, 39, on löytänyt uuden rakkaan, uutisoi Seiska. Seiskan mukaan...

MTV: Näin Niko Ranta-ahon sisko puhui oikeudessa – 9v linnatuomio uhkaa!

Niko Ranta-ahon sisko on ajautunut kanssasyytetyksi veljensä tehtailemassa huumevyyhdissä. Katiska 1 -rikoskokonaisuuden käsittely on taputeltu, mutta kakkososaa puidaan parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa. Naista...

Työntekijä lukitsi vahingossa pankkien ovet ympäri Suomen yhdellä napin painalluksella

Kimmo-niminen mies on kertonut Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä töissä tekemästään melkoisesta mokasta. Hän selostaa toimineensa erään ison vakuutus- ja pankkipalveluita...

Aki ja Rita Mannisen 2v tyttärellä ökysynttärit – ”menisivät häistä”

Rita Niemi-Manninen on jakanut Instagramissa kuvia Donna-tyttärensä kaksivuotissyntymäpäiviltä. Otoksissa näkyy hulppeat puitteet. Heliumtäytteisiä ilmapalloja on tilattu massiivisuudesta päätellen satoja.

”Romutransu” Markku Kuotesaho pääsi läpi – näitä julkkiksia suomalaiset äänestivät kunnallisvaaleissa

Eilisten kunnallisvaalien suurimmat ääniharavat ovat poliitikkoja, mutta myös monia julkkiksia valittiin valtuustoihin ympäri Suomea. Kunnallisvaalien voittajapuolue on kokoomus, joka...