Seiska: Heikki Kovalainen iski 18-vuotiaan hampurilaismyyjän – tältä hän näyttää nyt


Entinen Formula 1 -kuljettaja Heikki Kovalainen, 40, asuu englantilaisen vaimonsa Catherine Kovalaisen (o.s. Hyde), 38, kanssa Abu Dhabissa, mutta pari on kertonut harkitsevansa muuttoa Suomeen jossain vaiheessa.

Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2002 kisavarikolla, kun Kovalainen kilpaili Britannian F3-sarjassa ja Catherinen isä osallistui GT-sarjan osakilpailuun. Seiskan mukaan 18-vuotias kaunotar työskenteli tuolloin hampurilaismyyjänä. Rakastuminen Kovalaiseen muutti hänen elämänsä täysin. Catherine valmistui myöhemmin urheilupsykologiksi, mutta lopetti uransa ja ryhtyi Heikin henkilökohtaiseksi avustajaksi. Hän puhuu nykyisin myös jo hyvin suomea.

Vuonna 2014 avioituneet Kovalaiset joutuivat olemaan erossa toisistaan lähes vuoden pandemiarajoitusten aikana, kun Heikki kisasi Japanin GT-sarjassa ja Catherinen viisumin saaminen venyi ja venyi.

Heikki Kovalainen on yksi Viaplayn asiantuntijoista 2022 formulakaudella, joka starttaa jo ensi viikolla ensimmäisten talviharjoitusten merkeissä. Varsinaiset F1-kisat alkavat maaliskuussa.

Alla kuvia näyttävästä pariskunnasta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT