Seiska: Helena Koivu avautuu avioerojupakasta – ”en pelkää julkaista tätä”


Helena Koivu ja Mikko Koivu ovat puineet avioerojupakkaansa jo yli kahden vuoden ajan. Helena Koivulle aika on ollut kommenteista päätellen raskasta aikaa, ja hän purkaa tuntojaan sen tiimoilta.

Suomessa pariskunnan avioeroprosessi ei onnistunut, sillä Turun käräjäoikeus määritteli kotimaaksi Yhdysvallat. Rapakon takana lainsäädäntö on hyvin erilainen, sillä siellä otetaan huomioon Koivujen kolme yhteistä lasta sekä Helenan asema kotiäitinä.

Jaossa oleva summa on muhkea, sillä Mikon NHL-uran tulot ovat peräti 61,5 miljoonaa euroa, mikäli oikeus päättäisi asian Helenan eduksi.

Helena julkaisi sosiaaliseen mediaan kommentteja avioeroprosessiin liittyen.

– En pelkää julkaista tätä. On ollut helvetillinen viikko.

– Olen väsynyt taistelemaan lasteni puolesta, jotka eivät ole ansainneet tätä.

Etenkin asioiden toistaminen on käynyt Helenan hermoille. Kommentit ovat saaneet jopa raamatullisia piirteitä.

– Paholainen on valehtelija. Vihaan tätä niin paljon, Helena avautuu.

Tunteiden purkamisen myötä on kuitenkin huoli siitä, miten julkisuuteen annetut kommentit vaikuttavat oikeusprosessissa käsiteltäviin asioihin.

Kolme kuukautta sitten Helena kutsui toista naista kodinrikkojaksi eroprosessin keskellä. Kommentti oli omiaan herättämään keskustelua sosiaalisessa mediassa.

– Jeesus ei välitä miten monta Raamatun säettä olet opetellut ulkoa. Hän välittää siitä, miten kohtelet ihmisiä, lukee Helenan julkaiseman kuvan yhteydessä.

– Hän halusi vain maata kaikkien joukkueen jätkien kanssa. ”Kristitty nainen”? Oikeasti, sanoi virolainen kaunotar taannoin.

Hämärän peitossa on viestien kohde, sillä Mikko Koivua ei ole nähty kenenkään naisen seurassa erojupakan käsittelyn aikana.

Lähde: Seiska
Kuva: Instagram / Helena Koivu

SUOSITUIMMAT