Seiska: Helena Koivu teki Suomen poliisista rikosilmoituksen


Helena Koivu kertoo Seiskalle tehneensä rikosilmoituksen poliisien toimintaan liittyen. Taustalla on viime vuonna tapahtunut episodi, josta Seiska uutisoi jo marraskuussa.

Helena meni Turun Kakskerrassa sijaitsevan merenrantakiinteistön alueelle. Hän kertoo Seiskalle omistavansa edelleen kiinteistön puoliksi ex-miehensä Mikko Koivun kanssa. Helena on jo aiemmin kertonut Seiskalle, että poliisit määräsivät hänet poistumaan alueelta.

– Poliisin toiminta harmitti sen verran, että haluan selvittää perinpohjaisesti, mitkä olivat ne perusteet, joiden mukaan minut poistettiin omistamaltani tontilta. Meillä on kummallakin yhteisomistajina yhtäläinen oikeus olla kiinteistöllä, Helena selostaa Seiskalle.

Hän lisää, että paikalla oli kaksi poliisia ja Mikko asiaa selvittämässä.

– Kuulin, kuinka poliisit sanoivat Mikolle, että minun poistamiseen tarvittaisiin tuomioistuimen päätös, mutta sellaista päätöstähän ei ole.

Helena kertoo ehdottaneensa, että hän voisi nukkua kiinteistöllä sijaitsevassa vierasmökissä. Tämä ei kuulemma käynyt Mikolle. Poliisit olivat Helenan mukaan puolestaan uhanneet viedä hänet putkaan. Lopulta tilanne päättyi siihen, että Mikko lupasi maksaa Helenalle hotellihuoneen.

Helena kertoo Seiskalle, että hänellä on tilanteessa kuvattua videomateriaalia väitteidensä tueksi.

SUOSITUIMMAT