Seiska: Järkyttävistä rikoksista epäilty ex-konstaapeli etsi seuraa pukeutuneena naiseksi


52-vuotiasta entistä konstaapelia epäillään monista vakavista seksuaalirikoksista. Suomalaisten poliisien maine on saanut tämän takia kovan kolhun.

Rikokset alkoivat selviämään, kun alaikäisen tytön vanhempi löysi seksuaalisävytteisiä viestejä lapsensa puhelimesta.

Asiaa tutkitaan Seiskan tietojen mukaan esimerkiksi rikosnimikkeillä törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja paritus. Iltalehti ja MTV uutisoivat näistä rikosepäilyistä ensimmäisenä.

Miespuolinen ex-konstaapeli on myös esiintynyt hiljattain eräässä tv-mainoksessa, mutta sitä ei esitetä enää Seiskan tietojen mukaan.

Muutama vuosi sitten ex-konstaapeli bongattiin Alastonsuomi-nimiseltä sivustolta, johon tavalliset ihmiset lisäävät eroottista sisältöä itsestään. Seiska näki kuvakaappauksen ex-konstaapelin profiilista, joka on sittemmin poistettu.

Edellä mainitun sivuston profiilissa ex-konstaapeli esiintyi pukeutuneena naiseksi. Hänellä oli kuvassa yllään pinkin värinen paita ja päässään peruukki sekä aurinkolasit.

Ex-konstaapeli etsi seuraa sivustolla muun muassa tällaisella tekstillä:

-Pystytkö näkemään minussa tytön, joka on minussa, vaikka ehkä arki-minussa, miehen vaatteissa? Jos, niin saatat olla se ihana ihminen jota kaipaan… Kokeile?

Seiska soitti ex-konstaapelille, mutta hän löi luurin korvaan toimittajalle. Myöskään toimittajan tekstiviestiin hän ei vastannut.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT