Seiska julkaisi kuvan – tältä näyttivät Danny, 77, ja Helmi, 19, kauppareissulla Prismassa!


Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 77, ja laulaja Erika Vikman, 27, ilmoittivat reilut kaksi viikkoa sitten eronneensa, jonka jälkeen heti seuraavana päivänä Dannyn huvilalla avustajana viime kesän työskennellyt 19-vuotias Helmi Loukasmäki bongattiin hänen kanssaan Kirkkonummen Prismassa.

Nyt Seiska on julkaissut kaksikon kauppareissulta lukijan ottaman kuvan, jossa maastokuvioiseen paitaan ja shortseihin pukeutunut Danny kävelee hieman kumarassa hyllyä kohti ja hänen vierellään työntää ostoskärryä korkokenkiin, tiukkoihin mustiin housuihin sekä vartalonmyötäiseen leopardipaitaan pukeutunut Loukasmäki.

Silminnäkijän mukaan Danny ei vaikuttanut olleen suruissaan erosta, vaan näytti onnelliselta Loukasmäen seurassa.

– Ja Helmi taas näytti niin hyvältä, että kelpuuttaisin hänet koska vain omaksi tyttöystäväkseni. Siro ja hento nainen, jolla on poikkeuksellisen kauniit kasvot, silminnäkijä kertoi.

Loukasmäen oli alunperin tarkoitus palata mahdollisesti Ilmajoelta Dannyn luo Rauman huvilalle aikaisintaan ensi kesänä, mutta Danny myönsi Seiskalle kutsuneensa hänet jo nyt luokseen.

– Se pitää paikkansa. Hain Helmin toissa sunnuntaina Helsingin linja-autoasemalta ja toin hänet tänne Kirkkonummelle, koska olimme menossa seuraavana keskiviikkona ensimmäistä kertaa levytysstudioon Lahteen, Danny kertoi Seiskalle viime viikolla.

Loukasmäki on myös yöpynyt Dannyn luona Kirkkonummella.

– Joo… Kyllä hän on. Olen kutsunut hänet tänne vieraakseni.

Kesällä otetussa kuvassa pari oli veneajelulla Rauman lähistöllä.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT