Seiska julkaisi paparazzikuvat: Sofia Belórf sai kuulla Thermanin juhlinnasta mysteeriblondin kanssa – raivosi Bulevardilla!


Sofia Belórfin, 31, ja Stefan Thermanin, 34, elämä vaikuttaa olevaa draamaa täynnä.

Pari juhli viime viikon maanantaina railakkaasti Belórfin elämää seuraavan Sofian salaisuudet -sarjan lehdistötilaisuuden jälkeen, mutta Seiskan mukaan juhlinta päättyi aamuyöstä pariskunnan huutoriitaan.

Stefan Thermanilla oli eilen tiistaina syntymäpäivä, mutta hän aloitti Seiskan mukaan juhlinnan jo perjantaina ilman Belórfia. Lehti uutisoi eilen, että Therman muun muassa bongattiin lauantaina karaokeravintola Pataässästä noin kymmenen hengen seurueen kanssa, ja mies kuulemma viihtyi erityisen hyvin seurueessa olleen ”noin 20-vuotiaan” kaunottaren kanssa.

– Stefu ja kaunis vaaleatukkainen nainen istuivat ravintolassa isommassa porukassa. Stefu ja blondi viihtyivät kahdestaan jutellen intensiivisesti. Stefu tilitti blondille, kuinka hän on niin väsynyt ja stressaantunut kaikkeen ja Sofiaan, Seiskalle juorutaan.

Karaokeravintolasta seurue jatkoi Thermanin ökyasunnolle Espooseen ja sieltä miehen hulppealle ratsutilalle Hankoon. Sofiaa ei kuulemma näkynyt paikalla juhlinnan missään vaiheessa.

Seiska kysyi Belórfilta maanantaina, onko pari mahdollisesti eroamassa. Belórf tiedusteli miehensä juhlimisesta, mutta ei suostunut antamaan kommentteja.

Puhelun jälkeen Seiskan paparazzi bongasi tuohtuneen kohukaunottaren Helsingin Bulevardilta, jossa hän teki useita puheluita ja huusi luuriin kovaan ääneen. Seiska julkaisi useita kuvia naisen kiivaasta puhelinrumbasta. Lehden mukaan hän huusi muun muassa kovaan ääneen ”Patiksesta”.

Pari tuntia myöhemmin Seiskan lukija näki Belórfin jatkavan puhelintilitystään Roban kävelykadulla ja kertovan jollekulle kovaan ääneen, ”kuinka ahdistunut hän on”.

Alla yksi Seiskan paparazzin ottamista kuvista.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT