Seiska julkaisi salakuvan mystisesti sairastuneesta Jussi Halla-ahosta


Iltalehti sai selville lauantaina, että perussuomalaisten entinen puheenjohtaja, kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps) on pitkällä sairauslomalla.

Eduskunnan pöytäkirjojen mukaan Halla-aho osallistui eduskunnan täysistuntoon viimeksi 20. elokuuta.

Vähäpuheinen Halla-aho suostui myöntämään Iltalehdelle ainoastaan olevansa lääkärin määräämällä sairauslomalla 3. lokakuuta saakka. Sairausloman syy jäi mysteeriksi, koska Halla-aho ei halua kommentoida asiaa sen enempää.

Liittyykö kesän mysteeriin?

Kun Halla-aho kertoi juhannuksen jälkeen kesäkuussa vetäytyvänsä perussuomalaisten puheenjohtajan paikalta, ilmoituksen yllä leijui mystisyys, jota vielä lisäsi poikkeuksellinen lisäys, että eropäätöksen syistä kertovan tiedotteen saa julkaista vasta 10 vuoden kuluttua, kesäkuussa 2031. Vetäytymispäätös oli yllättävä senkin vuoksi, että hän oli vain viikkoa aiemmin ollut kuntavaaleissa koko maan ääniharava 18 843 äänellä.

Halla-ahon tehtävät perussuomalaisten puheenjohtajana päättyivät virallisesti 14. elokuuta, kun kansanedustaja Riikka Purra (ps) valittiin hänen seuraajakseen.

”Käveli reippaasti”

Seiska löysi Halla-ahon Helsingistä lauantaina ja otti hänestä salakuvan, jossa hän kävelee aurinkolaseissa ja musta perussuomalaisten ”Jotain rajaa” -pipo päässään ”reippaasti kohti keskustaa”.

Lähteet: Iltalehti, Seiska

SUOSITUIMMAT