Seiska: Kalle ja Riina-Maija Palander tekivät pettämiskohun jälkeen sopimuksen – ”Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole!”


Pujottelun vuoden 1999 maailmanmestarin Kalle Palanderin, 43, on ollut naimisissa vaimonsa Riina-Maijan, 44, noin 14 vuoden ajan, mutta liiton kestävyys on ollut vaakalaudalla useamman kerran.

Viime marraskuussa Kalle kertoi Levillä kuulleensa, että Riina-Maijalla on toinen mies.

– On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, Palander avautui tuolloin Seiskalle.

Tilanne kriisiytyi nopeasti ja pari vietti joulun erossa toisistaan, Kalle lasten kanssa Torniossa ja Riina-Maija yksin Virossa. Tammikuussa Kalle vei yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen.

Nettikasinon jättipotit kasvaneet jo yli 45 miljoonaan euroon

Riina-Maija vakuutteli tuolloin, että kaikki oli Kallen kanssa ”tosi hyvin” ja että Kalle oli jättänyt yksin avioerohakemuksia ennenkin suutuspäissään.

Viime viikolla Seiska uutisoi, että pari on kaikesta huolimatta taas palannut yhteen.

– Ilmeisesti pettämiset on annettu anteeksi ja Palanderit ovat päättäneet sittenkin jatkaa yhteiseloaan, ”asioista hyvin perillä oleva taho” kertoi Seiskalle.

Kallen jättämä avioerohakemus on kuitenkin edelleen vireillä ja sen harkinta-aika päättyy elokuun alussa.

Kalle on ollut asiasta vaitonainen, mutta suostui antamaan Seiskalle pari kommenttia.

– Sovimme Riina-Maijan kanssa silloin sen Levin-keissin jälkeen, ettemme kommentoi mitään julkisuuteen. Minä olen pitänyt siitä kiinni, mutta hän ei ole.

– Eivätköhän he siellä käräjäoikeudessa tiedä tilanteemme aika hyvin. Voisin kuvitella, että se on viimeinen paikka, missä kusetetaan.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT