Seiska: Maisa Torpasta useita rikosilmoituksia! Kunnianloukkauksia ja perättömiä lastensuojeluilmoituksia


Kohublondi Maisa Torppa, 29, on jälleen skandaalin keskiössä.

Sekavilla suhdesotkuillaan kahvipöytäkeskustelujen kestoaiheeksi vuonna 2019 noussut ja sitä ennen useita tv-ohjelmia tähdittänyt Torppa on Seiskan mukaan joutunut useiden poliisille tehtyjen tutkintapyyntöjen kohteeksi entisten ystäviensä toimesta muun muassa kunnianloukkauksesta ja laittomasta uhkauksesta.

Seiskan mukaan Torpan viime vuoden ystävänpäivänä solmima avioliitto Mikon kanssa olisi ollut kosto entistä kihlattuaan Jari-Matti Latvalaa, 35, kohtaan ja että liitto on ollut alusta alkaen suurissa ongelmissa. Lehden mukaan myös Torpan välit kolmeen läheiseen ystävään menivät poikki marraskuussa pikkujoulujuhlissa, kun Torppa ystävien mukaan yritti iskeä kaasonsa aviomiestä.

Torpan entinen ystävä, Martina ja hengenpelastajat-, Huippumalli haussa– ja Tuulitunneli -sarjoista tuttu Sahra Ali, 33, kertoo Seiskalle katkoneensa välit Torppaan kaksi vuotta sitten. Torppa on Alin lapsen kummitäti ja oli jopa mukana tämän synnytyksessä, mutta nyt Ali päätti avautua ja syyttää Torppaa jatkuvasta valehtelusta sekä kiusaamisesta. Alin mukaan ”aina oli jotain hirveätä draamaa” ja että Torppa on suuttuessaan arvaamaton.

– Viimeinen pisara oli, kun hän kävi perheeni kimppuun ja teki perättömiä lastensuojeluilmoituksia, Ali sanoo Seiskan videohaastattelussa.

Ali päivittelee, että Torpan toiminta on tällä hetkellä ”ihan kauheata” ja tekee ex-ystävälleen suoran pyynnön.

– Toivon koko sydämestäni oikeasti, että sä lopetat ja haet itsellesi apua, Ali vetoaa Torppaan.

Torppa laittoi joulukuussa henkilökohtaisen Instagram-tilinsä tauolle pitkän tilityksen kera. Hän sanoi olevansa ”loppuun maalitettu” etenkin ”yhden lehden” toimesta väitteillä, jotka hänen mukaansa ovat suurimmalta osin valheellisia. Hän vakuutti avioliittonsa voivan hyvin ja sanoi päässeensä ”vihdoin” eroon pitkäaikaisesta ystävästä, joka oli hänen mukaansa useiden ”lähipiiri kertoo” -otsikoiden takana. Torpan mukaan 10 läheistä ystävää oli jo vuoden ajan sanonut hänelle, että hänen pitäisi päästä eroon kyseisestä henkilöstä.

Alla Maisa Torpan julkaisu pitkän tilityksen kera. Tekstit näkee painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT